Alfred har packat klart

Torsdag morgon drar vi... till Turkiet. Får ett MMS från Emma, som berättar att nu är packningen klar. Alfred ser ut som om han tycker att det är bra *S*

Annars, har jag varit på möte på jobbet idag. Ni tror mej kanske inte, men jo, vi ska få ny chef. IGEN. Det är åtta månader sen sist. Det är inget vidare att byta, men den här gången tror jag nog att det ändå kan bli bra.

Kommentarer

  1. Åh, dags för den årliga lilla utflykten! Hoppas att ni får en härligt skön vecka och att Emil, Johan och Alice slipper en massa extra skoluppgifter som straff. Sånt tyckte en del av lärarna på skolorna jag jobbade på var jättebra medan jag såg tiden som värdefull "kvalitetstid" (alla dessa uttryck!). Själv kommer jag inte ihåg vad jag lärde mig vecka 35 1972. Resan skulle jag däremot kommit ihåg. Det är alldeles säkert det! :) Ha det bäst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi tänker så lika ibland. Nuförtiden är det kärvt att ens få ledigt, för man kan inte missa en endaste liten skoldag, tycker en del rektorer. Fast om ungarna är förkylda en vecka så missar de lika mycket, utan att lära sej en hel massa annat, så som man gör när man får se sej om litegrann i världen.
      Alice brukar få kilovis med läxor som straff men i år har hon bytt skola (blivit högstadietjej, minsann! Vart tar tiden vägen???) så vi får väl se om de har en annan policy där. Emil och Johan går på skolor där man har en lite annan syn på saker och ting och de jobbar garanterat ikapp det lilla de missar i ett nafs när vi kommer hem.

      Vi ska ha det allra bäst, det kan du skriva upp nånstans, om du vill!

      Radera
  2. ha en himla bra resa !!! chefsbyte kanske innebär att vi får en chef nu?? :P

    SvaraRadera
  3. Hej Cornelia!
    Men så härligt med en semester tripp:) Hoppas ni får en underbar semester med Sol & Bad:))))))
    Gott käk och dryck:))))

    Må så gott och var rädda om varann
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Nu är vi hemma igen, efter en superfin vecka med precis allt man kan önska sej!

      Radera

Skicka en kommentar