Måndag

Jag är inte bra på att ha med mej kameran. Eller jo... när vi var till återvinningen tidigt på eftermiddagen var kameran faktiskt med, men den låg kvar i baksätet och inte förrän vi kom hem igen kom jag på att jag hade tänkt att ta en bild där. Å andra sidan, så har ni sett återvinningen på Svartvik ett otal gånger i den här bloggen, så det var kanske inte någon större förlust.

Senare tog jag mej en cykeltur till Bommen (ja, Njurundabommen, alltså). Eftersom det har brunnit på ICA i Kvissle och affären är stängd på obestämd tid framöver så är det närmaste stället där man kan skicka ett brev just i Bommen. Iallafall om man vill få iväg det till Norge och vill ha ett sånt där blått märke att sätta på kuvertet. Och just så var det för min del idag. Solen sken och jag trampade på i bara t-shirt och trekvartskorta brallor. Lite svalt var det, men det funkade.

Av Johan fick jag en väldigt fin och funktionell RIKTIG cykeltröja i födelsedagspresent, men jag har inte "vågat" använda den ännu. Dels vill jag kolla att den verkligen ska vara så tajt som den är, eller om jag bör byta till en lite större storlek, och dels får jag lite ångest över att se ut som en Cyklist. För det är jag ju egentligen inte. Jag bara cyklar lite... *S*... och det är verkligen inte samma sak.

Hur som helst. Kameran är inte med på cykelturen alls och bilden ovan är tagen med mobilen. Traktens vackraste grindar, helt klart.

På kvällen blir det rabarberkräm, mjölk och mackor (ja, såklart på hembakat bröd). Mycket gott. Känns som sommar och det är härligt.

Kommentarer

  1. En vacker grind "indeed". Och rabarberkräm - min rabarbarber har det hänt något med, den är liten och ynklig och jag som hade tänkt göra saft… nu slipper jag!

    SvaraRadera
  2. Har du inte lite rabarber hemmadärborta som du kan plocka innan huset är sålt? Rabarbersaft är ju sååååå gott!!

    SvaraRadera
  3. Rabarberkräm det är grejer det och grinden den är underbart vacker mitt i all grönskan. ha en fortsatt fin vecka. Åse

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rabarber är gott i alla former, tycker jag.

      Tack för att du tittar förbi och lämnar ett spår, Åse!

      Radera
  4. Hej Cornelia!
    Verkligen en vacker grind, den gillade jag:)) Och rabarber kräm som är sååå gott:)) Våra rabarber växer så det knakar:)

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar