Ny tröja och vårpromenad

Köpte mej en ny tröja/jacka i fleece. Den gamla började bli alltför stor *ler*

Lite ärenden i stan och sen skulle Sture på banken i Kvissle och då tog Ida och jag och promenerade hem. Över Harabergsbron måste man om man ska till Essvik.

 Längs vägen såg vi sippor, både den vita och den blå varianten. Vår!

Kommentarer

  1. Bra anledning att köpa nytt! Andra hållet känns inte lika kul (tur att mina jeans är så töjbara...).

    Konstigt kommuntänk i inlägget nedan (fast Charlie Chaplin var rolig!) att de inte sköter er Klisterväg, den är ju fortfarande deras och då deras ansvar. Tycker jag, då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sture ringde dem på kommunen, då... när de plötsligt skickade ett brev och upplyste oss om att vägbelysningen skulle släckas och underhållet dras in... och frågade om det var ok att han slutade betala kommunalskatt också? Men se det gick inte alls för sej.

      Den lilla människan har inte mycket att säga emot när Kommunen med stort K kommer och bestämmer. Det är dumt. Tycker jag, då.

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Nu var det ett tag sedan jag kikade in till dig. Jag vet inte vart tiden tar vägen, tycker jag inte hinner nånting just nu! Vi hjälper Kim och Paulina jättemycket just nu. Det är roligt, men när man kommer hem så blir det inte så mycket annat än att sova;)) Och pysslandet har också legat nere. Tack för att du kikade in till mig och "saknade" mig;)
    Snygg fleece jacka du köpt:)) Vackra bilder du tagit på din promenad. Nu är det verkligen vår ute med alla vackra vitsippor som breder ut sig som mattor överallt:)) Den här tiden älskar jag:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner också sådär... tiden bara flyger och det är så mycket jag vill hinna göra!
      Snällt av er att ni hjälper Kim o Paulina, de är säkert tacksamma för varje handtag de kan få.

      Ha det allra bäst!

      Radera
  3. Det är gott att köpa sig nåt nytt när man drunknar i det gamla! Men jag har svårt att känna igen mig och hitta min personlighet efter min viktminskning! Hur är det för dig? promenader är inte så dumt att ägna sig åt och de vita oh blå "mattorna" är underbara!
    Kram och Glad Påsk

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är precis samma en nu som för ett år sedan. Kan bara inte riktigt förstå att inte brallorna heller passar, för jag tycker jag ser likadan ut som jag alltid gjort *S*

      Det är vackert nu och jag ser fram emot lite mera värme också. Någon skulle arrangera ett "Vårdopp" i havet nu till 1:a maj... brrrrr! Men jag längtar efter att få bada, det gör jag!

      Kram, kli och Glad Påsk!

      Radera

Skicka en kommentar