Strömlöst, telefonlöst och till och med mobillöst

Ingen ström, ingen fast telefon, inget internet och inte ens mobiltelefoner som fungerar... då är man ganska strandsatt.

Stormen Ivar drog fram värre än Dagmar i våra trakter och har ställt till det ganska rejält.

Jag har lite bilder från idag, men de orkar inte ut i cyberspejs just nu. För en kvart sedan eller så började mobilerna att fungera lite hjälpligt, men jag har ytterst lite batteri i datorn, så det här blir bara ett kort konstaterande att jodå, vi lever och har det bra, om än aningen spartanskt här hemma.

En gran över vägen fick motorsågas bort i morse så att vi skulle kunna åka till Bosvedjan och beskåda Alfreds och dagiskompisarnas lussetåg. Fint! Och vi hann precis, trots granen.

Resten av dagen har rullat på... men sånt jag hade tänkt göra föll liksom bort, för oj, vad beroende av ljus och ström man är. Och dagsljus är det inte så gott om nuförtiden.

Återkommer en annan dag!

Kommentarer

  1. Stackars er! Man blir lite handlingsförlamad innan det blir till att anpassa sig. Här blev det ingen påhälsning alls av Ivar och allt är bara lika halt (glatt?) som vanligt. Hoppas att det inte dröjer med strömmen för er in i nästa vecka som jag läste om att det kunde göra för många.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar