Rea och rester

Idag vill Sture åka på mellandagsrea. Han har hittat en kyl/frys hos en sån där firma som säljer alla typer av elektroniska underverk i alla storlekar. Självklart är just den (billigaste) modellen heeeelt slutsåld när vi kommer dit, men vi kan ju istället titta på "det här skåpet". Och "det här skåpet" kostar naturligtvis åtskilliga hundralappar mer.

Vi åker tvärs över gatan till nästa firma, som säljer alla typer av elektroniska underverk och där hittar vi...

 ... detta skåp, som till och med är billigare än det som Sture tänkt sej från början. Mycket nöjd, så nöjd att han till och med glömmer bort att pruta ytterligare och dessutom köper han sej en ny rakapparat av bara farten(!).

Skåpet ska till Mellansjö, för där tar allt kylutrymme slut så fort man är mer än två personer som ska stanna i mer än två dagar, ungefär. Vi har ett pyttelitet kylskåp, alltså. Med det här som komplement kommer det att bli så mycket bättre. Härligt!

Annars... har absolut inget hänt här hos oss idag. Men jag mår som en prinsessa och vaknade glad som en lärka i morse. Sture funderade allvarligt på att leta fram några depressiva mediciner så att jag skulle "bli som folk", sa han *fniss*. Det är skönt att må så bra!

På kvällen fortsätter jag att förvandla julbordsrester till ätbar middagsmat av helt annat slag. Några räkor blev nerkastade i en god sås med tomat, lök, vitlök, creme fraiche och sambal oelek. Starkt smakande, gott och så långt från julbord man kan komma. Gillar.

Kommentarer

  1. Glömde Sture att pruta!!! Oj, då var det fina grejer och Electrolux är väl ett pålitligt märke.

    Depressionsmedicin - ja det vore något, haha. Kul att du mår så finemang!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vete 17 vad som hände... han bara handlade utan att diskutera det minsta lilla. Har nog aldrig hänt förut *S* Brukar alltid vilja betala mindre än vad det kostar och går inte det så kan man väl alltid få nåt på köpet, åtminstone?! Och grejen är ju att han sällan eller aldrig misslyckas heller... *S*

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Så kul med lite nya grejer:)) Kommer garanterat att underlätta för er när ni är i Mellansjö:)) Nu blir det ju både fint i Mellansjö och Sture blir garanterat snygger också.....*S*
    Så bra att den var billigare än den ni tänkte först också:))

    Vi är också trötta på julmaten nu! Härligt att höra att du mår så BRA:)) Sture verkar vara en rolig man;))

    Må så gott:)
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det funkade bra nu, för det var så precis lagom "kylskåpskallt" ute hela julhelgen. Det gick bra att ställa ut en del mat i en kylväska på altanen. Men det här blir ju ungefär tusen gånger bättre!

      Sture är en kul prick och jag är glad att vi har varandra! Det är väl därför jag "behöver" depressiv medicin, kan jag tro *S*

      Ha det fint!

      Radera
  3. Antagligen skulle han också behöva nåt piller och bli som folk igen;) Toppen med större kyl, vi gillar ju att vara med er i Mellnskönt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu går ju det bra, när vi har så mycket kylutrymme! Välkomna, när ni vill!

      Han sitter här och säger att han börjar bli "bohem", för håret växer så väldigt ;)

      Radera
  4. vi gillar också mellis =) vi fick våran kyl idag =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äntligen kom er kyl, det var bra!

      Och givetvis är ni också jättevälkomna till Mellansjö precis när ni vill!

      Radera

Skicka en kommentar