Mellansjö och hem

Förmiddag. Det är tolv grader kallt och Ida är pigg, men fryser om fötterna. Ovan, såklart, för hittills har det ju varit en väldigt varm höst/förvinter. 

Men som sagt var, pigg är hon idag. Klev upp i min säng, sådär som hon brukar fram emot morgonkvisten. Ville morgon-gosa. Så bra att hon är som hon ska igen!

Snabb är hon, jag hinner inte riktigt med med kameran, så här är bara lilla briardrumpan med *S*

 Traskar iväg lite för sig själv också.

Frostigt är det.

Inte mycket snö, men alldeles fantastiskt vackert. Här är vi på väg hem och bilden är tagen någonstans mellan Naggen och Torpshammar.

Vattenståndsmätare. Jag förstår inte hur man läser den, men för någon annan ger den säkert en viktig upplysning.

Sen åker vi och gör ett par små uppdrag och jag köper mej en ny telefon. Har velat fram och tillbaka kring det där med telefon hur länge som helst, men okej... nu fick jag ge mej, jag också. Kommer nog att ta ett tag innan jag är "kompis" med alla touch-funktioner och sånt.

Och nu är det kväll. Skönt.

Kommentarer

  1. Vilka härliga bilder du visar!! Men snö... näe inte om jag får bestämma och det får jag nästan aldrig... i den frågan i alla fall! Det är ju redan på väg hitåt!
    Så skönt att Ida är kry igen och jag kan meddela att även Märta kommer och vill morgongosa igen och det tar jag som ett friskhetstecken!!
    Kram och kli!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir så glad att Märta är på bättringsvägen och uppför sej som vanligt. Då känns allt riktigt bra igen, då!

      Du vet jag vad tycker om snö... INTE... men visst kan den vara dekorativ, det kan den.

      Kramar till er alla och kli till dem som vill ha det!

      Radera
  2. Åh, så vackert! Här var det mulet och fel på masten så varken nät eller telefon fungerade. Tänk att du - DU - skaffat ny telefon! Bästa nyheten är ju ändå att både Ida och Märta är som de ska!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen en sådan världssensation att JAG har köpt en ny telefon, att jag var "tvungen" att meddela just hela världen (som om så särdeles många skulle läsa just här *ha ha ha*) det med ett blogginlägg. Det konstiga var att den ringde igårkväll också. Två gånger(!!!!), vilket också är en världssensation. Ingen ringer till mej, nämligen. Kan bero på att jag ytterst sällan telefonerar heller... *S*

      Vackert var det, om än alldeles för kallt för min smak och Idas ovana tassar.

      Och helt fantastiskt glad är jag att skägg-tanterna Ida och Märta nu mår bra igen. Oron är stillad och mattarna kan andas ut.

      Radera
  3. Hej Cornelia!
    Så vackra foton du tagit:)) Det var rejält kallt ni har, brrrrr!! Här har vi minus 4 grader och i natt fick vi rejält med snö och det vräker ner just nu och blåser på rejält. Så idag blir det att vara inomhus och mysa;) pyssla lite kanske:)
    Så skönt att höra att Ida är sig lik igen:)) Lycka till med den nya telefonen:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. I Mellansjö är det ofta väldigt kallt och vi måste se till att hålla någorlunda varmt i huset, så det inte fryser. Lite besvärligt just nu, när inte luftvärmepumpen vill funka som den ska.

      Sitta inne och pyssla lite är aldrig fel!
      Ha det bra!

      Radera

Skicka en kommentar