Mellansjö

Vi är i Mellansjö. I Långsjön 7 km därifrån råder för tillfället fiskeförbud, men det stör inte oss. Vi har inte tänkt fiska alls.

Vi är bara ute och går litegrann.

Älgjakt pågår inte heller. Bra, det.

 Briard på väg att rulla sig.

Färdigrullad briard (med väldigt konstig färg?!).

Det känns som om vi utnyttjar det allra sista dagsljuset mest varenda dag. Snyggt är det iallafall.

Kommentarer

  1. Det var som den! Renaste vinter men tuflijen ingen halka i alla fall. Tror att Ida uppskattade vädret, ser ut så i alla fall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar att stava "tydligen" på mitt eget sätt.... öhhhh

      Radera
    2. Jag gillar att stava "tydligen" på mitt eget sätt.... öhhhh

      Radera
    3. Lite halt var det i bilspåren, men det gick bra ändå. Ida gillade vädret, men blev plötsligt alldeles darrig och ville ha "tröst" där på vägen. Svansen mellan benen och ynklig. Jag hann tänka nåt i stil med att "nu dör hon!!!!!" och ingen täckning på telefonen är det här så jag skulle få bära hem henne.

      Så klappade jag henne litegrann och sa att hon var bra... så viftade svansen igen och vi travade vidare, helt utan bekymmer.

      Konstigt. Kanske nån rovdjursdoft? Det finns ju björnar här... men de har väl gått o lagt sej???

      Ja, jag vet inte. Men hon är pigg och glad nu iallafall.

      Radera
  2. Otäck upplevelse! Måste då ha varit björn eller så - inte helt bekvämt det heller, kanske. Skönt att hon mår som hon ska!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev så rädd att hon blivit akut sjuk på nåt vis, men det ser inte ut som det alls. Hon tog med sig ett tuggben hem från Mellansjö också. Gömde det i skägget och hade det i bilen hem. Mycket nöjd med sig själv *S*

      Radera
  3. Tänk om det var björn? Kanske var lite björnfrossa hon fick? Tur hennes matte tröstade så att hon slapp vara rädd! Skulle jag "vädrat" björn skulle jag nog göra i brallorna tror jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björnbajs har vi sett bara nån kilometer från den här platsen, så omöjligt är det ju inte. Varg finns också, tror jag. Iallafall i Grunsjön nån mil bort och såna djur rör sig ju över stora ytor...

      Radera
  4. Hej Cornelia!
    Sååå vackra foton du tagit igen:) Ida fick verkligen konstig färg efter att ha rullat sig;)) Hua mig, tänk om det var björn doft hon kände! Låter otäckt!! Men du verkar ju vara en cool tjej, ingen rädder för varg eller björn här inte;))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njaaaa.... björnar har jag fruktansvärd respekt för och vill inte alls, på några villkor, träffa på ute i skogen. Tänk, så rädd Ida skulle bli.. och komma farande till mej för att få hjälp. Och så björnen efter, hungrig på att äta en liten hund. Huuuuu! Vilket skräckscenario!

      Aldrig i livet att jag vill vara med om nåt sånt.

      Tänk, att ni har så mycket mer snö än vi. Nåja. På de här bilderna från Mellansjö är det ju lite snö, men hemma (vid kusten i Sundsvall) har vi knappt en gnutta alls!

      Radera

Skicka en kommentar