Alice fyller 12

Idag fyller Stures barnbarn Alice 12 år. Firad med fina blommor. Grattis tjejen!


Förutom ett kort innehållande presentkort (du hittar det här i min pysselblogg: http://raggsocka1.blogspot.se/2013/11/grattis-alice-12.html ) så fick hon såklart en kartong fylld med nya LO-er till sitt album. Det visade sig dock att båda hennes album är knökfulla redan, så jag lovade att fixa ett nytt.

Alfred var väldigt nyfiken på vad som kunde finnas i paketet...


... och när det väl är öppnat utbrister han: Ooooh! Underbart!

Alltså... är det nåt som är just "underbart" så är det den ungens ordförråd och språkbruk. Jag blir så imponerad. Och full i skratt.

Sture har fortfarande väldiga problem med telefonen, som han fick när han fyllde år i augusti. Den funkar inte riktigt som han vill och rätt som det är har han lyckats lägga flera klockor på displayen eller så har nåt annat tokigt hänt. Han slänger ur sig en fråga, om någon kan hjälpa honom att fixa lite med telefonen? Alfred är inte sen att säga JA! Och nog är han minst lika teknisk som farfar, det är han *S*

 En jättefin tårta har hon fixat själv, Alice.

Innan vi åker hem tar Ida och jag en promenad runt "hästrundan" (tror att man tränar travhästar här ibland??). Väldigt roligt tycker hunden att det är att gå på nya vägar, lukta på nya dofter och så. Och jag gillar också att trampa på andra vägar än de vanliga, även om just den här var väldigt hal och isig.

Här har vi kommit ut på Flatavägen igen och jag kan bara inte låta bli att ta fram kameran en sista gång. Att världen kan vara så vacker varenda dag?!

Kommentarer

  1. Hej Cornelia!
    Vilket härligt kalas ni verkar ha haft:) Vackra rosor och tårtan var ju jätte fin och säkert jätte god:))
    Så söta barnen är:)) Vovvarna de gillar när de får gå på andra ställen än de vanliga:)
    Kåldolmarna smakade jätte gott!!:))
    Fint foto på Ida och landsvägen:))

    Ha en fin Söndag
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kåldolmar är mums och tårtan var säkert lika god som den såg ut. Själv äter jag inte "sånt" numera, efter lite magproblem i våras. Men de som smakade gottade sig verkligen! *ler*

      Ha en skön söndag, själv åker jag iväg till jobbet snart.

      Radera
  2. Tänk, redan 12 år. Vilken jättemumsig tårta Alice gjort! Ida ser verkligen belåten ut hon också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tiden går...

      Ida var mycket nöjd med att få gå iväg, bort från "hemska stället" där "hemska Tess" bor. De accepterar varandra, men tycker inte om varandra. Ida slapp såklart följa med in, utan fick vänta i bilen. Tänk, vad skönt det är med dieselvärmare, så blir det aldrig kallt att ligga där! Men att få gå därifrån och på nya promenadvägar var ändå det bästa, tror jag att Ida tyckte.

      Radera

Skicka en kommentar