Paradisbadet

 En heldag i Örnsköldsvik. Paradisbadet ligger ju där och är såååå kul för stora och små!

Alfred och pappa.

Det är så härligt att kunna bada ute trots att lufttemperaturen inte är mer än sisådär sju plusgrader.

 Badarna sken ikapp med solen.

Emil joxade med simglasögonen och passade för övrigt även på att simma 300 meter på väg mot sitt 5km-märke.

 Alfred hoppar från kanten och tas emot av mamma Emma. Johan gör konster i bakgrunden.

Han är vig, han!

Den här bilden illustrerar verkligen hur det ÄR. Lille Alfred i absolut fokus, allas blickar på honom! *S* Så det är väl inte så konstigt att han är med på nästan alla av dagens bilder också.

På hemvägen hade vi tänkt äta på restaurangen på Hornöberget, invid Höga Kusten-bron, men där var det fullbokat, så istället hamnade vi på Näske krog.

Inget dåligt alternativ alls. Oxfilé på planka blev mångas val och smakade fantastiskt. Köttbullarna föll inte Alfred i smaken precis, men...

 ... en glass med strössel slank ner, förstås.

 Vickan vill gärna låna kameran, så att även jag får vara med på bild. Jag är mer förtjust i att befinna mig bakom kameran än framför, men här är jag.. och Sture och Johan, utanför restaurangen.

Sen åkte vi hem, glada och nöjda och rejält trötta efter en riktigt härlig dag!

Kommentarer

  1. Härliga bilder och en finfin dag fick ni! Vårvärmen kommer sen... kanske!
    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det får vi verkligen hoppas, att vårvärmen kommer! Idag har vi TRE ynka plusgrader nu på morgonen. Det är ju alldeles för lite för att vara i MAJ, tycker jag!

      Söndagen idag ska ägnas åt lite jobb och gissa vad?! Jo, jag ska på badhuset med några av "mina" ungdomar! *S* Snart har jag nog simhud mellan tårna! *ler*

      Radera
  2. Vilken toppendag ni hade - härligt med badhus som även har utebassäng. Kan man simma ut dit inifrån? Det kan man på Fyrishov i Uppsala (kunde, kanske, jag har inte varit där på många år) och det var en speciell känsla!

    De där simmärkena… var det så på "vår" tid att man kunde lägga hop metrar allt eftersom? Nu är ju Emil kanonduktig - han simmade ju 1000 m häromsistens, men alla kanske inte gör så utan tar ett par hundra meter i taget och då visar man ju inte att man kan klara hela sträckan, om du förstår hur jag menar.

    Tror att jag ska köpa mig samma kamera som du har - den levererar ju! Jag har verkligen inte lust nu att släpa på de tunga manickerna, inte till jobbet heller och blir alltid lika besviken på minimackapären…. hursomhelst har du tagit fantastiskt fina bilder det senaste.

    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, man simmar dit inifrån och vattnet var riktigt varmt och skönt. Solen sken och det var sååå härligt!

      Kilometermärkena har man alltid kunnat "lägga ihop" till, men andra märken finns där man måste simma längre sträckor i ett sträck (det där låter dumt men du fattar vad jag menar).

      Kameran är trevlig, även om jag fortfarande tycker att jag får överexponerade bilder ganska ofta. Det är alldeles säkert någon inställning som jag inte riktigt hittat ännu.

      Och som jag skrev ovan, till Bibbi, söndagen idag blir ännu en badddag! *S* Det blir säkert härligt!

      Ha det bra, du med!

      Radera
  3. Vilken härlig dag ni haft, mysigt att göra så roliga saker tillsammans. Syns att ni har kul både stora och små.

    SvaraRadera
  4. Tack för en rolig dag :) / fram Öhlen/Carlsson

    SvaraRadera

Skicka en kommentar