Sparka är kul

 Medan Sture tar yxan och hugger bort lite av isberget som bildas av kondensvattnet under luftvärmepumpen...

... så tar Ida och jag oss en tur med sparken. Fint före och kul är det! Inte helt lätt att fota, vi är ju så snabba *S*

När jag ser bilden uppe till vänster här, så känner jag mej som en utställningsdomare och tänker "Rör sig trevligt från sidan". En klassisk kommentar, som absolut skulle kunna stå på en kritiklapp gällande Shebrie's XI Lönneberga-Ida i veteranklassens kvalitetsbedömning. Sen kommer det troligen något om "uttåad och lite trång bak", men det kan vi väl bara hoppa över just idag. Finaste Ida är ju finast!

Kommentarer

 1. Och syns gör du också - den ser skön ut jackan. Får lust att plocka fram sparken jag med. Tyvärr är de lite snabba med att sanda just utanför, men runt hörnet brukar det dröja längre. Sen skanar jag en sån där ormig mojäng att stå på, den följde inte med när jag köpte sparken för eoner sedan.

  Ida rör sig verkligen trevligt! Mina passgångar båda två för det allra mesta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackan är av prima slag, det står SCA med jättestora bokstäver över hela ryggen *ler*. Stor och rymlig, man kan nästan ha en jacka till under, eller åtminstone en tjock tröja. Vet inte riktigt hur Sture bar sej åt för att komma över den, men den är verkligen skön. Nu är det ju inte biltrafik så det stör i Mellansjö, precis, men skulle det råka komma någon någångång, så missar de inte mej.

   Jag har heller ingen mojäng på sparkmeden, men det måste väl gå att köpa? Granngården?

   Ha en fin lördag!

   Radera

Skicka en kommentar