Skotta, skotta...

Klockan 7 eller så plingar grannen på och tycker att det är "kul att vi fått så lite snö... jag lånar traktorn och kör lite". Ida blev såååå glad. Först. Sen blev hon lite besviken när han gick på en gång igen. Hon som gillade att få besök sådär på morgonkvisten.

När grannen kört färdigt körde Sture litegrann, han också, och sen packade vi ihop oss och drog iväg till Mellansjö, där det också behöver skottas när det har snöat. Det är inte plogat när vi kommer, men när vi just skottat in oss på vår parkering kommer faktiskt plogbilen och kör vägen. Det blir utmärkt sparkföre!

Vackraste vovven trivs var hon än är. Fast hon tycker det är lite fånigt att jag ska fota hela tiden.

Kommentarer

 1. Jag tycker att du har porträtterat den vackra Ida mycket fint de senaste gångerna här! Skitvinter blir snart (ja, allt är relativt, förstås) ljuvlig vår.

  SvaraRadera
 2. Tack för det, men är motivet fint så spelar det ju inte så stor roll hur man fotar. Idag var det sent på eftermiddagen och mulet så ljuset räckte inte riktigt till. Men som sagt var... hon ÄR ju så vacker, helt oavsett det *S*

  SvaraRadera
 3. Du har lyckats bra med bilderna på svarta och vackra Ida!! Nog har de sina tankar om oss och våra konstiga lådor vi hela tiden sticker upp i nosen på dem!! Mera ljus hade blivit hårt... om du frågar mig!
  Men vad mycket snö ni har... här har det minskat ordentligt... men det kommer ju mera!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fuskat lite och ljusat upp bilderna en gnutta i Picasa (plus att jag använde blixten när jag tog dem!), men vad jag menade var att det nog hade blivit lite bättre med naturligt ljus.

   Och här i Mellansjö är det betydligt mycket mindre snö än hemma, konstigt nog. Det brukar vara tvärtom, men inte mej emot. Här skottar vi med spade, hemma har vi traktor. Så ju mindre snö det är här, desto bättre!

   Bra att det gått bra med det som skulle gå bra. Konstigt ändå att vissa inte kollar saker och ting lite mer i förväg.

   Radera
 4. Nu såg jag att ni inte haft julgransplundring än! Joho, titta på ladugårdsdörren (eller vad det är för byggnad) - där är en stiliserad julgran, snyggt, ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det såg inte jag, men det är nog det närmaste en julgran vi kom då. Har inte haft nån gran på flera år. Onödigt arbete.

   Men det där var snyggt, precis som du säger. Tyvärr inte vår lada.

   Radera
 5. Vi kommer snart och hälsar på hoppas vi ses då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör vi alldeles säkert! Vi är ju här lite titt som tätt!

   Radera

Skicka en kommentar