En liten biltur

Sture blir lite rastlös och vill ut på en liten biltur och vi styr kosan mot...


... Ramsjö. Där händer såklart ingenting en dag som denna, men ett äldre par som är ute på sina sparkar vinkar glatt åt oss iallafall *S*

 Solen lyser faktiskt och det är så vackert!

På väg hem igen åker vi bort mot Hedsjön en liten bit. Det är här det brukar vara pimpeltävling strax efter påsk. Ida och jag kliver ur här och tar fötterna hemåt. Fint här också.

Är det sånt här som kallas vintercamping?! *S* Tittar man noga så ser man de översnöade campingmöblerna samt dito grill till höger om husvagnen ;) Ingen bor här, men det ser lite kul ut, tycker jag. Allt är redo inför kommande sommarsäsong!

Kommentarer

  1. Fina bilder så här en liten bit in på det nya året!
    Sture lite rastlös?? Tänk att det inte förvånar mig??!!
    Ha det gott och njut av allt vackert!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. He he... nej, det är ju kanske inte helt oväntat, att han skulle vilja ta sej en tur. Nu ska han strax ut och gå med Ida också, säger han, trots att hon alldeles nyss var ute *S*
      Ha det fint, ni med!
      Kram å kli!

      Radera
  2. Vilka fina bilder! Det är verkligen vackert just nu speciellt när snön får ligga kvar på grenarna utan att töa bort helt plötsligt. Märklig januari månad. Stefan säger att det snart ju är februari.... Undrar över hans tidsuppfattning:)

    God fortsättning på det nya året!
    Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, här var det ju just så... att all snön töade och ramlade ner. Inatt kom det dock ny snö och lade sej på grenarna och det blev vitt o vackert igen.

      Tidsuppfattning är inte det enklaste, men allt är ju relativt här i världen och jag är nästan böjd att hålla med din käre make... snart är det vår! (Hoppas och längtar redan!)

      Ha det fint!

      Radera
  3. Den är i bättre skick, "din" husvagn, än den jag kommer förbi ibland. Så fint vägen vindlar sig över höjderna - förstår att en liten tur lockar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men det var nog mest Den Stora Rastlösheten som slog till, ingen längtan efter vyerna. Tror jag. I Stures fall iallafall *S*

      Radera
  4. Hej
    Jag upptäckte just din blogg. Mycket trevlig, och vilka fina bilder!
    Det är vi som har gården ute på Näset i Mellansjö. Vi brukar ha varit där över jul men i år blev det inget. Syrran åkte till Tanzania med sin familj och barna tyckte att det skulle bli tråkigt utan dem. Men vi ses kanske i sommar...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha, då vet vi varför ni inte var där! Vi saknade er, faktiskt, för precis som du skriver, så brukar ni ju vara där varje jul och nyår!
      Såklart att vi ses till sommaren!
      Ha det bra!

      Radera

Skicka en kommentar