En annan tipp

Är det inte det ena så är det det andra.... idag var det stop i avloppet i "den där lägenheten". Vi drog iväg men inte tusan fick vi till det. Suck. Nya tag imorgon.

Och med oss därifrån fick vi skuffen full med sopsäckar och diverse skräp. Tippen i Svartvik var ju öppen ikväll, så vi svängde förbi där på hemvägen.

Jag skulle kunna gnälla lite om min förkylning, men jag låter bli. Det är tjatigt nog med de här tipparna.

Kommentarer

  1. Det är alltid det ena eller det andra - eller båda! Tippen Svartvik skulle passa mig, med mina fina lakritständer!

    Se nu till att bli bättre fort - fast "däppt i däsan" kanske är bra vid avloppsgrejande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag behövde inte ens följa med till avloppet idag. En av sönerna, Stures, ryckte in och fixade på nolltid. Såååå bra!

      Radera
  2. Hoppas att din förkylning inte blir av den kaliber jag hade!!Fort frisk ska du bli tycker jag. Tänker ni fylla den tippen själva ni? Fast det är ju rysligt bra att de finns förstås.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag med, verkligen! Får inte sova om nätterna, för jag hostar och hostar. Och då blir jag ju sååå trött och sliten. Men det ger väl med sej. Snart. Kanske.

      Ja, det känns som om vi fyller tipp efter tipp, men det är som du säger; bra att de finns och att det är fritt att slänga allt skräp o skrot där. Det hade kunnat kosta pengar också. Man får vara glad för det lilla!

      Radera

Skicka en kommentar