Utbildning


Så var det dags för steg 2 i den Värdskapsutbildning som alla kommunanställda ska gå. Inga nyheter, men jag är ju så knasig(??) att jag tycker det är roligt ändå. Vi träffar folk från andra arbetsplatser och pratar om viktiga saker som bemötande och förhållningssätt.

Efter lunch hade vi APT ett par timmar och sen var det dags att åka iväg på nästa lilla "uppdrag" idag, nämligen ut på ByggMax och Bauhaus. Där gjorde Sture av med ett gäng tusenlappar på material till lägenheten, som ska renoveras. Sen bar det av till hyreshuset, där vi hämtade en släpvagn full med skräp och skrot och for till Kretsloppsparken (ja, ni vet, det heter ju inte soptipp nuförtiden), där vi vackert sorterade upp allt i de rätta containrarna. Det tog en stund.

På hemvägen gick jag en bit längs Ljungan med Ida. Det var -14 och inte speciellt skönt ute idag heller, men tassarna klarade sig bättre än igår (då det i och för sig var ytterligare fem grader neråt på termometern, det gör skillnad).

Väl hemma hann klockan bli ganska mycket innan maten var lagad och avnjuten och nu... nu känner jag mej  mest bara trött och lite sliten.

Dagens bild har jag lånat och det går att klicka på den om man är intresserad av just värdskap. Dock inte just Sundsvalls kommun, utan ett företag som sysslar med konsulttjänster inom området. Nähä... det gick inte att länka från bilden. Men är du nyfiken så klicka HÄR, då! *S*

Kommentarer

  1. Så nu är du bildad då?! Det är ju inte helt fel att sig lite påfyllning även om man kan ämnet innan.
    Här är det -20 och mycket snö, det är inte skönt!
    Ha det och klia Ida
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bildad och bildad... ja, kanske det. Jag tror nog att jag är skapligt bra på det här ändå, men visst är det intressant att möta människor och prata om viktiga saker! Det tycker jag.

      Tjugo kalla grader är INTE skönt alls. Usch och fy, stackars er!

      Radera

Skicka en kommentar