NEJ! och OJ, TACK!

NEJ!
Vi är inte på Bauhaus för att köpa minsta lilla smällare eller raket. Nix.Aldrig i livet. Visserligen har vi en skottfast hund som fullkomligt struntar i allt oljud, men fyrverkerier är väl ändå bland de sämsta sätten att göra av med sina pengar på? Ja, rökning är väl i samma klass, kanske... i båda fallen eldar man upp slantarna. Korkat. Att det dessutom är miljö-ovänligt och farligt för liv, hälsa, ögon och fingrar gör inte saken bättre. Nej, istället köper vi dörrhandtag, fläktrörsmojänger och lite annat smått och gått. Sen blir det IKEA igen, där det inhandlas knoppar till de nya garderoberna i lägenheten. Idag vet jag att första flyttlassen går... så det vill väl till att de sista småsakerna finns på plats då. Eller... det återstår en del, det vet jag också, men jag hoppas att de fått det någorlunda beboeligt tills nu iallafall.

Idag har vi plusgrader och moddigt väglag, jättekonstigt. Ganska så "skånsk" vinter, faktiskt.

Före jul fick jag en avi om nåt jag kunde hämta på posten. Jag väntade inget alls och fick för mej att det bara var nån reklam eller nåt annat oviktigt. Och Emil skulle fylla 13 och det skulle bli jul och vi skulle inte vara hemma och allt måste göras klart i förväg... ja, avin lades åt sidan för det var ju ändå "inget viktigt", bestämde jag mej för.

Så otroligt fel jag hade!!!! Idag skäms jag ganska rejält, för den här tjejen... Elin fra Norge... hade ju skickat en julklapp till mej i god tid före julafton och det är ju hur pinsamt som helst att jag inte har hämtat den förrän nu *röd om kinderna*

Men OJ, så glad jag blev! Något så vackert, välarbetat och omtänksamt har jag väl sällan varit med om! Tack, allra goaste Elin!!!
Fler bilder finns i min pysselblog.

Kommentarer

  1. Så roligt att det är färdigt för inflyttning!!
    Här inväntar vi morgondagen med samma bävan som vanligt! En skotträdd hund är jobbigt... men TVÅ tar nästan alla kraft!
    Jag har inte orkat med nån uppdatering men har iaf. kommit upp i stående! Dock med världens träningsvärk efter hundturerna igår och idag... hussen är ju sååå förkyld... han stackarn!!
    Men det går väl över efter några turer till!
    Ha Ett Gott Nytt År och ha det skönt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåja, "färdigt" är det kanske inte riktigt... men flyttar in gör de ändå!

      Fruktansvärt är det med skotträdda hundar. Ida är tack o lov inte berörd alls, men vi far ändå till Mellansjö och har det lugnt och skönt.

      Släpp vovvarna i trädgården och slit inte ihjäl dej med promenaderna, det är mitt råd. Var rädd om er alla!

      Gott nytt år!

      Radera
  2. Blev så glad när jag besökte "vår" Ica Maxi och möttes av en stor affisch som säger att de inte säljer fyrverkerier. De tycker att både djur och människor ska kunna njuta av att fira in det nya året. Vi har turen att ingen av våra hundar reagerar på skott. Önskar er ett Gott Nytt År och att makens höft blir bättre för var dag som går.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för omtanken och Gott nytt år till dej också!

      Radera
  3. Nämen, åh, så fint! Och "din" färg och allt och som du säger, fantastiskt skickligt färglagt - där kan man titta och njuta länge.

    Dörrhandtag och fläktmojänger är verkligen bättre än fyrverkerier! GOTT NYTT ÅR!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag blev så glad över allt det fina!

      Gott nytt år till er också! Och god bättring till dej!

      Radera

Skicka en kommentar