Mysiga Mellansjö


Hektiska dagar hemma byts ut mot lugnet i Mellansjö. Himlen är ljusblå (syns inte så bra på bilden) och temperaturen behagliga -7 grader.

Som synes så är det inte speciellt mycket snö och det tar inte så lång stund att skotta så att vi kan ställa in bilen på tomten.

I köket, husets kallaste rum, var det +10 grader när vi kom hit men nu ikväll har vi eldat i pannan och kört gasolkamin, så det är varmt och gott överallt.

Skinkan är griljerad och avsmakad, en cheesecake står i frysen för kommande behov av god efterrätt. Resten av den nödvändiga julmaten ligger i kylskåpet och väntar på att bli uppäten. Vi gör mest ingenting, bara njuter av friden och varandra. Just så som vi vill ha det.

Kommentarer

  1. Precis så ska det vara så här dagen före julafton... fast liite mer snö behöver ni allt :D
    Ha det gott och njut av lata dagar!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner vi att vi "behöver" mer snö åker vi bara hem till Tistelvägen. Kusten har fått så väldigt mycket mer snö än här i inlandet, än så länge. Det brukar kunna vara en hel del här också, men jag är tacksam ju mindre vi får!

      Kram å kli! Och njut av julen, så gott det går! Skönt att du är piggare iallafall!

      Radera
  2. God Jul Cornelia och Sture....önskar sinikka och aimo

    SvaraRadera
  3. Mysigt! Hoppas du och din familj får njuta av en skön julhelg.
    Om vi varit i kyrkan på julkonserten samtidigt, så hade vi väl känt igen varandra på gubbarnas kryckor :). Fast din gubbe kanske går utan kryckor nu. Stefan klarar sig inomhus med en krycka och ibland helt utan men ute vill han gärna ha två för säkerheten. GOD JUL!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du nog alldeles rätt i! Sture klarar sej med en krycka och glömmer den lite då och då inomhus, ett gott tecken.
      Hoppas att ni har en finfin jul, ni med!

      Radera

Skicka en kommentar