Tisdag

Igår hade vi reflexvästar på oss, Ida och jag. Då fanns inga jägare i skogen. Idag har vi inga västar... så vad finns i skogen? Självklart jägare. Tydligen med tillhörande tax, om man får tro dekalen på den här bilen som stod strategiskt parkerad vid skogens början och vägens slut.

Typiskt.

Några taxar ser vi dock inte till. Inga rådjur heller. Bara en snygg briard...

 ... med sedvanlig "vacker" frisyr.

På kvällen bjuder vi in oss på fika i Bosvedjan. Johan har läxa att göra och här är han i full gång vid köksbordet. Skriver en berättelse, snyggt och prydligt.

Det är givetvis kolsvart när vi åker hem. Ida och jag kliver ur bilen på andra sidan Ljungan och tar en sista kvällsprommis på cykelvägen. Där borta, där det lyser, där börjar Essvik. Där bor vi. Ja, inte precis just här, men på Essvik iallafall.

Månen lyser också.

Kommentarer

 1. Vaddå måne??Här är det bra mörkt... kolsvart!! Men oj det är ju snart dags för fullmåne igen! Snygg lite skräpig briard! Här dammsugs hall och badrum varje dag... ibland två gånger! Härliga bilder!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johodu, här har vi måne minsann. Men det var grått och mulet när vi var ute i skogen och fixade frissan. Eller vad det nu var vi gjorde där?

   Det är ingen mening att dammsuga... det blir ju likadant igen. Utom kanske in badrummet, för där är Ida bara en gång om dagen. När jag gör morgontoa, då kommer hon och ska gosa(!) Jaja, vi har lite märkliga rutiner, kanske? *fniss*

   Hoppas att du känner dej lugn och trygg nu, när det börjar närma sej.

   Kram å kli!

   Radera
  2. Här går skäggen direkt in i badrummet efter "utevaro" och då blir det gräsligt grusigt där och i hallen... men inte såå mycket i övriga huset!
   Jo... det pirrar allt lite i maggropen! Men jag har bestämt mig för att överleva :D
   Kram och kli!

   Radera
  3. Ida skulle bli mycket förnärmad om hon var tvungen att vara i badrummet ensam! *S*

   Låter som en utmärkt strategi... att överleva. Bibbi, det är klart att du överlever!!!! Det kommer att bli BRA!

   Kram och kli tillbaka!

   Radera

Skicka en kommentar