Kul!

 Jag har sagt det förr... att Ida gillar att undersöka och kolla... så idag när vi gick förbi det här gamla förrådet (eller vad det nu kan ha varit för nåt, en gång i tiden), så bara måste hon såklart in och se sig omkring litegrann.

 Sådärja, nu har hon tittat klart därinne.

Det här var också ett ställe som måste kontrolleras på insidan *S*

Kul prommis, sa Ida. Och efter det här träffade vi på en 10 år gammal goldenherre också. Honom bjöd Ida in till lek, men hon hade koppel på och vi var längs en väg, så det blev inget av med det. Tyvärr. Men å andra sidan så tror jag att hon lurades lite. Hon brukar inte vilja leka när det finns möjlighet heller. Och lika bra är ju det, för det där frambenet håller inte för såna kuliga grejor.

Skönt väder har vi haft idag och jag är glad åt en ledig eftermiddag och kväll innan det blir jobb igen imorgon.

Kommentarer

 1. Ida är en tuffing hon! Inte rädd för lite oljud heller som våra två! Nära fabriken som vi bor hörs det ju konstiga ljud ibland och då hamnar svansen mellan benen och ingen vill vara ute längre. Stackars krakar!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hon är "miljöorädd" och skottfast, men istället så är hon ju inte särskilt social med folk som hon inte känner. Man kan inte få allt i ett och samma "paket", men jag är sååååå nöjd med min fyrbenta kamrat. Vi passar för varandra!

   Det är synd om dina hundar, som inte gillar oljud. Det blir så jobbigt för dem!

   Jobb stundar, det blir bra!
   Ha en fin söndag!

   Radera

Skicka en kommentar