En fin dag!

En väldigt trevlig dag på jobbet idag. Bland annat är vi ute och går en "Runda", som en tipsrunda fast just den här killen har fått ett pussel med en av sina favoriter, Lisa Miskovsky. Och så går man runt och plockar till sej sina pusselbitar och pusslar ihop sin bild. Väldigt populär aktivitet! 

Solen skiner men vindarna är kalla.


På hemvägen blir det mera "gå", den här gången tillsammans med bästa vovven i världen, nämligen Ida. Såklart.

Fortsätter att busa lite med Picasas fotoredigering... men tror nog att bilder egentligen är bättre à la Naturell?!

En ledig lördagkväll efter en toppendag avslutas med en supermumsig brieostpaj. Synd att man blir mätt så fort, hade gärna ätit lite till... men är det fullt i magen, så är det! *S*

Kommentarer

  1. Jag tycker att det är roligt att se lekfullt manipulerade bilder ibland - som dina ex här. Men den här vågen som far fram med en massa filter som helt förstör bilderna, tycker jag är konstig. Varför vill man att ett foto ska se ut som ett bleknat färgfoto i ett album, för?

    För övrigt ser pajen gudomligt god ut! :)

    SvaraRadera
  2. Pajen ÄR sagolik! Egentligen ska det såklart vara färsk basilika i den, men det hade jag inte, så jag har kastat i torkad istället... Är du sugen att prova så finns receptet här:
    http://raggsocka.se/recept.html

    Om du scrollar ner en bra bit på sidan, så heter den Lök- och brieostpaj. Supergod! Och faktiskt utan kött, om man tycker att det är ett plus.

    Ha en så bra söndag som du kan, kära Hillevi!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar