Det traskar omkring en cane corso hemma hos oss idag. Ida ligger inne och surar. Men de där två fyrbenta tjejerna gillar inte varandra jättemycket så jag tycker det är bäst att hålla dem på varsin sida en dörr.


Cane corsons husse är här och fixar lite med vindfällena. Nu är allt hemma, så bra.

Alfred med föräldrar kommer också på en visit. Vi har inte så många roliga grejor att leka med men den här hjärtformade plåtburken skramlar bra och låter rätt kul om man slår på den med en penna också.

:)

Och favoritgrejen, stereon, såklart! *S*
Vi tar en promenad ner till Klampen. Där ligger bojarna fortfarande kvar på land och bryggorna sitter fast i isen.

Familjen Öhlén/Carlsson.

Alfred är lika nöjd som alltid.

På den här sidan bron över till Klampen har isen gått... iväg nån annanstans och vattnet ligger blankt. Det är härligt! Och strax efter att jag tog den här bilden tog sej en solstråle nästan igenom molnen också.

Kan ju tala om att jag började dagen med att dammsuga och torka alla golv. Det höll sej inte ens fint tills jag torkat klart... för Ida kom in och satte stora fina lertassavtryck i både köket och vardagsrummet. Snyggt, eller??? Njaa.. men nu har vi ju iallafall bytt ut smutsen på golvet. Om det nu är till nån glädje för någon? *S*

Kommentarer

  1. Jaha... det var den snön det! De borde låta sån gammal skog få stå kvar!! Ida har helt rätt... inget förbjudet där inte! Fina bilder har du fixat till Nela! Den lille Alfred växer fort mellan bloggarna ser jag!!
    Ha det gott och njut!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men stormen tog den! Skogen. Nu har de bara börjat rensa upp. Det är bra, för förut låg alla vindfällen kors och tvärs över stigarna. Nu kan man iaf gå litegrann här och där.

    Och Alfred, ja. Han fyllde ju 1 helt år alldeles nyss.

    Kramis!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar