Så var det dags för Tårtorna med stort T. Här är jag och Emma, Alfreds mamma, i full gång att lägga ihop tårtbottnar, vispa grädde och greja. Det gick riktigt bra. Snyggt vispat, Emma!


Alfred och prästen i "samspråk".


Emma, Olle och lille Alfred på kyrktrappan. Sekunderna senare öppnade sej himlen och skyfallet var ett faktum. De här tre blev kvar i kyrkan... de flesta andra rusade över till församlingshemmet...


... där fikabordet dukades fram. Här syns alla bullar, kakor och Tårtor. Och bakom bordet sticker kusin Johan upp sitt lilla nylle ;-)



När dopningen (ja, det heter det väl?! *S*) var över tog vi de tre äldre kusinerna med oss och drog iväg till Mellansjö, där vi skulle campa på gräsmattan, eftersom alla föräldrar skulle på Emmas försenade födelsedagsfest.


Här är de tre juniorerna i full gång med att sätta upp första tältet. I Mellansjö var det, som synes, strålande solsken och toppenväder!


Här finurlar Emil litegrann över hur nästa tält egentligen ska sättas upp? Sitt eget har han redan fixat, syns i bakgrunden.




Men här är allt klart och Ida inspekterar.


Så småningom, efter en lång kväll med kortspel och annat, går vi och lägger oss. Jag i det närmaste tältet tillsammans med Ida och de tre kusinerna i det bortre tältet. Lite stök och bök och flytt hit och dit och ganska lång tid senare, så somnar vi faktiskt, allihop.

Kommentarer