Klockan 7 ser det ut såhär... är ute på morgontoarunda med Ida (hon är nästan inte halt alls, travar iväg med bara en liten, liten markering på frambenet och sen skuttar hon i galopp genom högt gräs och blommor och ser ut som den vanliga sommarbriarden, så skönt!) och kan inte låta bli att hämta kameran. Det är nästan 20 grader varmt redan och dagen ser ut att bli fin...






Vi packar matsäck och tillbringar heeeela dagen på stranden. Jag bygger inga sandslott, men lite pinnstaket av vasstrån *ler*


Fram emot halv sex är vi nöjda, och lite hungriga igen, så vi går hem. Ida ser nästan bra ut i benet fortfarande. Hon har ju inte gjort många knop idag, mest bara vilat i skuggan.

Kommentarer

  1. Hej
    Javisst vilken underbar dag det var igår. Och Huddik gick si så där...reuma-läkaren ska sätta in ny medicin denna gång sprutor mot min reumatism. Inflammationsvärden är lite höga och det smärtar i några leder inkl ryggraden har inflammations tecken på röntgen bilderna.
    Sprutorna ska jag ta 1 ggr/v i 3-4 månader och sprutorna tar jag själv. Nu får vi bara hålla tummarna att jag tål denna medicin.
    Idag kom lite regn, men det behövdes. Ha det gott...sini

    SvaraRadera
  2. Glömde....lånar eller kopierar din fina bild av sjön med båten. Fantastisk fin bild...hoppas det inte gör ngt skriver att det är du som fotografen.
    Ha det....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar