Vi har semester

Ja, vi har semester och jag har helt enkelt inte orkat blogga. Men idag har jag ju facebookat iallafall och då är det väl inte mer än rätt att samma bild hamnar här.

Tosca gjorde en strong insats med sin människa idag. TVÅ kvalificerande resultat i avancerade rallylydnadsklassen på samma dag! En pallplats blev det också, trea i ena klassen.

Ja, minsann!

Nu får vi, om vi vill, tävla i mästarklass och därmed konkurrera om certifikaten. Men där är vi inte ännu. Kraven ökar, moment tillkommer och poänggränserna blir tajtare, förstås. Men rent teoretiskt... så får vi tävla där *S*

Jag ska börja med att försöka övertyga Tosca om att det är en kul grej att springa och ställa sej vid en kon. Hittills har hon bara tyckt att det är en fånig och onödig idé... hon har ju en del egna åsikter, Fröken Päls, vilket är precis det som gör det så roligt att träna med en briard!

Kommentarer

  1. Åh, vad ni är duktiga! Grattis!

    Och du, man måste inte blogga heeeela tiden. Vi som blir nyfikna och undrar kan ju dessutom hålla ett öga på fb - bara för att dämpa oron och kolla att ni är vid liv. ;-)

    Njut er semester!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Slå till med två kvalificerande resultat samma dag, oj, oj! Sen tycker jag att det är strongt av henne att egna funderingar kring som och samt - det betyder också att hon har en rörlig hjärna - perfekt för att lösa problem!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar