Tisdag

Mobilbilder från skogen på förmiddagen. Vi hade sån tur att vi råkade på lille Nisse. Det var så längesen sist, men hundarna sa bara "hej" och så var leken igång. Verkligen härlig liten kille! Höstfärgerna börjar dock tränga sej på och det känns ju inte så jättekul. Vart tog sommaren som aldrig blev nån sommar alls vägen??

Hittade några kantareller längs vägen där vi gick. Stoppade dem i en bajspåse (ja, jag vet... inte plast till svamp, men nu var det det enda jag hade, svampplockning var alls inte med på min planering för dagen) och tog hem dem. Blev en delikat lunchsmörgås! Eller, två förstås. En till mej och en till Sture.

På kvällen gick jag på en gratisföreläsning om "den arbetande hunden" med en Janet Brandin från Hill's. Det var ungefär som förväntat, lite näringslära och så... och "det här är nödvändigt för den arbetande hunden och av en händelse råkar just Hill's ha just precis ett sånt foder!"

Men det var rätt trevligt, fin lokal hos Veterinärhuset och...

... så hade de ju lite utlottningar också. Gissa vem som vann en hel 12 kg's fodersäck?! *fniss* Jag, såklart. Tur som en tok. Det "småttiga" framför är från den goodiebag som alla deltagare fick när man kom dit. 

Alltså... en gratisföreläsning med gott fika och så ett fint pris på det. Vilken kväll!


Sture är ju inte så särdeles intresserad av näringslära för hundar, så han tog med sej Tosca och åkte till Bosvedjan, där han blev friserad av Vickan. De har en tjej som bor nära och som ofta kommer till dem för att umgås med Vida... lyckan var total när det nu denna kväll fanns TVÅ snälla hundar att sysselsätta sej med *S* Vem gör inte vad som helst för lite godis, liksom?! *S*

Kommentarer

  1. Så trevligt! Att få sin dagliga Tosca-dos alltså. Och bilder på Vida oxå, somm grädde på moset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska försöka skärpa mej lite framöver. För vem kan leva utan en daglig dos av en god Kaka?!

      Radera

Skicka en kommentar