Hund-Cup

Birsta Hundcenter ordnade nåt som de kallade Hund-Cup, en slags utställningsträningstävling. Vi anmälde oss och tänkte att det kunde vara kul att träffa lite folk och hundar. Och det var det! *S*

Gäääääsp! Det tog lite tid innan man kom igång. Det skulle lottas och göras startlistor och lite av varje. Sen tävlade man parvis. En gick till A- och en till B-final. Tosca gick till A... men sen mötte vi en old english sheepdog och åkte ut.

Tosca hade emellertid riktigt kul i ringen medan vi var där. Hon laddade och laddade och laddade och sprang med mej och morrade som ett Farligt Monster. Jättejätteroligt, sa hon! *S* Jag kan inte nog säga hur underbart det är att ha "fått tillbaka" sin galna kompis! Nu är hon sej själv, vild och vansinnig!

Det var ett smart drag av mej att ta med en stol. Tosca slappnade av totalt mellan varven. Hämtade en liten fäll åt henne efter att den här bilden togs. Hon har en mycket, mycket väl fungerande av- och påknapp, som synes.

Som sagt var... fröken Päls kan koppla av!!

Vida kom med 75% av sin familj och tittade en stund. Det var lattjolajban också, tyckte Tosca. Några bilder blev det tyvärr inte.

Kul initiativ av Birsta Hundcenter, det blev en trevlig kväll!

Kommentarer

 1. Vad roligt! Särskilt efter det lite sega efterlöpet - härligt att Tosca inte är en Pjoska längre! ;)
  Vilket lyckat intiativ, verkligen.
  Fina tänder visar hon också upp, minsann!

  Tycker mig se en australisk terrier där bak på näst sista bilden, var det det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan, det var det. En riktigt fin en, med trevlig människa.

   Glad är jag att Tosca är så tossig igen. Hade nästan glömt hur hon ÄR På Riktigt! *S* Och inte har hon blivit gammal och förståndig efter löpet, nej hon är verkligen lika galen som förut. Hurra!

   Fina tänder har hon, biter mej mer än gärna. Lite för hårt för att det ska vara skönt, men men... är man bortskämd så är man och då får man göra som man vill, ungefär.

   Radera
 2. Härligt! Att "hoppetossan" är tillbaka! Och dagen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är så glad i min galna hund! Hon är en härligt skön prick!

   Radera

Skicka en kommentar