Leeeeeedig!

Kan meddela att fröken Päls nuförtiden (efter löpet) äter frukost som aldrig förr. Kommer självmant ut i köket, kör ner huvudet i skålen efter bara en liten kort betänketid och äter upp allt hon får. Det är så skönt!

Men gå ut och kissa när det kommit såhär mycket snö? Ensam?! Nänä, tyckte Tosca. Hon stod där och blängde en stund i den öppna altandörren innan hon vände och gick in och lade sej under bordet. Hade ingen lust.

Men tar jag på mej skor och jacka behöver jag inte fråga om hon vill följa med! *S* Alltså, hon vill ha sällskap när hon går ut! *S*

Igår kom den här rosetten i vår brevlåda. Det är Toscas pris för Årets Lydnadsbriard klass 1-2 2016. Briardklubben hade årsmöte i lördags. I Alingsås. Jag jobbade, men hade inte några planer ändå på att åka så långt för att närvara vid årsmötet. Så då skickade man alltså rosetten med posten istället. 

Imponerande storlek, verkligen tjusig. Nu är det ju inte så att jag samlar på rosetter, precis. Men jag har väl inte heller något emot dem och det som den här rosetten får vara en symbol för... ja, det känns ju rätt fantastiskt. Toscas tre bästa resultat i lydnadsettan förra året var helt makalösa!

Fick sätta vovven uppe på en snödriva för att de långa banden skulle komma med på bild! *S*


 Och när jag skulle plocka minneskortet ur kameran... då kom nämnda hund och ville titta på och det blev ett äkta "snap shot". Finaste...

Kommentarer

 1. Grattis igen till FinBästaRosetten! Vicken Tosca!
  Divor SKA ha later, så är det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och vad gör det om hon inte vill gå ut och kissa precis när jag öppnar dörren? Hon får ju komma ut lite senare ändå, såklart.

   Och ja igen, vicken Tosca! Rosetter och medaljer och allt möjligt i all sin glans, men det är inte det som motiverar oss. Det är ju det där med att ha roligt, du vet... just nu joxar vi med det där "front" som du kanske såg på FB. Ska lägga filmen här också, den är liten och kort. Glömde bort den, bara. Opedantiskt.

   Radera
 2. WOW! Vilken rosett! Å den där sista bilden är ju helt fantastisk - vilken pussgurka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har hon gjort sej förtjänt av, rosetten. Och Toscanäsan ÄR den vackraste av dem alla. I mitt tycke *S*

   Radera

Skicka en kommentar