Kvällspromenad

Gick en runda i skogen innan det var dags för Toscas rallylydnadskurs. Solen höll på att gå ner (klockan var bara kring 18... nu går det fort mot höst o vinter!).

Fick för mej att jag skulle ta en fin bild på flickorna och satte dem på en sten. De hade dock ingen större lust att samarbeta.

Det bästa jag lyckades åstadkomma... en sekund tittade de åt det där hållet, sedan...

... var det nåt annat som var mer intressant!

Nåja. De är fina ändå! *S*

Rallylydnaden? Ikväll finns det ingen film och kanske är det lika bra. Tosca var lite trött och seg. Fast ändå himla duktig. Idag övade vi på ställande från sittande vid sidan, det är svårt. Och sitt/ligg och gå runt hunden. Det är lätt. Och så lite tempoväxlingar och allt som vi redan gått igenom på kursen sen förut.

Men har man passat en golden ett helt dygn, då är man kanske inte på sitt allra bästa jobbhumör precis hela tiden. Jag är dock helt nöjd med Toscas prestation iallafall. Jag är lite trött, jag också. Och det har vi rätt att vara.

Kommentarer

 1. Ja, de är verkligen fina åt vilket håll de än tittar! Förresten alldeles särskilt på översta bilden i förra unlägget, vilken blick Tosca har, haha!!!

  Kan tro att ni var lite trötta båda två men det ju fint ändå. Bra!

  Växtfägat , randigt sänglinne - så fint. Det går säkert att sprätta upp men det är nog viktigt att veta trådtätheten, så att det inte krymper olika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaee... inte växtfärgat, men garnfärgat. Inte tryckt, alltså, om jag förstår det rätt.

   Och tvättar jag allt tyg innan jag syr ihop det, så har det ju redan krympt klart. Då kommer man runt det problemet.

   Och ja, jag gillar också den där bilden... de ser så härliga ut tillsammans!

   Radera
  2. Hahaha! Där skulle jag verka duktig!!!!

   Radera

Skicka en kommentar