Hmm... Vidas sista dag. Igen.

Vidas familj fick problem med bilen och kom inte riktigt hem som de skulle igår kväll, så då blev fröken Golden helt enkelt kvar ett extra dygn hos oss. Eftersom den här måndagen var ganska fullspäckad ändå så fick det bli en väldigt (med våra mått mätt) tidig morgonprommis.

Sen blev det en till, medan vi väntade på hussen ett tag. Vi gick längs Ljungan i Kvissle och idag var det Vidas tur att visa hur trist det är att bli tvingad att posera framför kameran i tid och otid. Söt, eller hur?!

Vackra vovvar.

När hussen var kollad och klar (och befunnen "godkänd" även denna gång, så skönt) bar det iväg hem för en dryg halvtimmes röj i trädgården. Sen måste jag iväg på möte med jobbet. Hur fånigt som helst att ha det en måndag, när jag egentligen ville gå på vattengympa. Dumt att missa den.

Direkt efter mötet bar det iväg ut till Berga för mera skogspromenad.

Många fina vägar att gå med två hundar i koppel. Breda och fina och lätt att ta sej fram.

På kvällen blev Vida hämtad och såklart var hon glad att se sina killar igen. Det är ju närapå en vecka sen sist!

Så lägrade sej lugnet på Tistelvägen. Jag tror att, även om hon gillar att busa och härja, så tycker nog Tosca att det är lite, lite skönt också  att vara ensamhund. Hon får ju själv bestämma var hon ska ligga, till exempel. Och ingen snor hennes plats under bordet...

Vi traskade ner till Klampen och körde några små svängar och moment från rallylydnaden. Det finns nämligen lite belysning där nere vid båtklubben, så man kan träna trots att det är kolsvart ute.

Kommentarer

 1. Så bra att familjen Vida kom hem till slut. Inte roligt att drabbas av bilproblem på väg hem sådär. Inte är det första gången heller!

  Skönt att Toscahussen blev befunnen godkänd men jag tycker att du kan bli schemaläggare för jobbmötena, så att de inte krockar med trevligheter. Å andra sidan plaskade du på igår, så du kanske överlever...

  Fantastiskt vacker bild, den översta och Vida ser så rolig ut, där hon gäspar avledande när du trycker upp kameran i nyllet på henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de har verkligen otur med bilar!
   Jag talade om för min chef, som hittat på att vi skulle ha möte just igår, att måndagar är en värdelös dag för ändamålet... så nästa möte blir en tisdag *ler* Bra, va?!

   I förrgår var det Tosca som satt och "gäspade bort" mej... *S* Nu slipper de sitta sådär tillsammans och se vackra ut. Nu har jag bara en fyrbening här och det är ju lite enklare på alla sätt o vis, även när man vill fotografera!

   Radera
 2. God morgon! Nu är vi tillbaka i verkligheten igen efter en vecka i den grekiska övärlden. Jag har "scannat" dina inlägg och som vanligt blir reflektionen; Härliga hundar, härliga dagar och härliga ungar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så härligt! Jag skulle så gärna vilja åka nånstans till lite sol och värme, men det är inte riktigt läge för det med "hussen" just nu. Så det lägger vi på väntelistan, helt enkelt. Tyvärr, för det hade varit underbart med en höstresa!

   Radera

Skicka en kommentar