Morgonprommis på förmiddagen

Idag var Tosca väldigt morgontrött och hade alls ingen lust att kliva upp, så morgonprommisen blev långt fram på förmiddagen.

Här hade jag nån tanke om en fin bild på Tosca sittande bredvid den gamla pumpen och med sjön i bakgrunden. Av den tanken blev det intet, eftersom hon inte hade nån lust att sitta där och titta vackert in i kameran utan hade helt egna planer på att undersöka den där mojängen istället. Hon luktade av den uppifrån och ner och nerifrån och upp... och jag tänkte att "Tusan! Varför har jag inga noseworkgrejor med mej, hunden vill ju jobba!"

 Betar lite vass.

 Lingonodling i en gammal eka.

 Det växer bra här.

 Kollar in en stubbe. Sötaste lilla tassen har hon lagt där också.

 Biter och tuggar lite. Sliter loss stora barkstycken också.

Tjoho! Här kommer Tosca!

Sen hittade Sakletar-Tosca en... P U R J O L Ö K (! ! !). Alltså, hon är väl helt otrolig på att söka reda på saker och ting?! *S* Hon blev så fantastiskt lycklig över detta fynd att hon bara måste tokspringa en stund. Purjolöken lade hon "i mitten" och sen kutade hon runt, runt det fortaste hon kunde. Knasig? Lite, kanske...

Strimlar purjolök. Och nejdå, ingen fara. Hon åt inget, bara slet den i slamsor.

Sen bytte hon ut purjon mot en pinne och så gick vi hem, så hon kunde få sej lite frukost. Av bara farten slank den ner utan problem idag. Bra.

Kommentarer

 1. Va??? Hafde du inte planterat några sökdofter där??? Såååå slarvigt!!! Haha! Roligt att Tosca är så på. Själv gläds jag åt att Kalle biivit "klickerminded" dvs han provar en massa saker när han inte riktigt vet vad jag önska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ju dumt av mej, när hon hade lust att jobba! *S*

   Klicker har jag ju aldrig lyckats förstå mej på ordentligt, men det är ju hur häftigt som helst att Kalle gör det! Förstår din glädje gör jag fullt ut!

   Radera
 2. Haha, vilket purjolöksrace! Ett nytt begrepp, tänk vad dom kan utveckla oss och vårt språk, våra hundar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan de verkligen! Kreativiteten flödar! *S*

   Radera

Skicka en kommentar