Lugna hunden har semester

Eller nä... det är ju JAG som äntligen har fått semester! Inte för att jag har jobbat ihjäl mej i sommar heller, men nu är det helledigt. Tillsammans med lediga dagar blir jag ledig precis en månad. Känns jätteskönt även om det ösregnar och är +13 grader ute.

En del planerade saker har fått ställas in, men annat har faktiskt tillkommit. Igår kväll, när jag kom hem från rallylydnadsträningen, möttes jag av ett meddelande på facebook, som sa att jag var den lyckliga vinnaren av två teaterbiljetter. Jag blev verkligen superglad! Föreställningen är på söndag och jag ser mycket fram emot den. Ska bli riktigt kul!

Kul var det också med rallylydnad. Lena hade byggt en lite klurigare bana än förra veckan. "En fortsättningsbana" kallade hon det och meningen var att hunden skulle föras utan koppel. Jaja. Vi provade, men Tosca var väldigt mycket mer intresserad av att "läsa" skyltarna än att hålla reda på vad jag hade för mej... första rundan. Men andra gången vi gick hade hon fint fokus och bortsett från att jag gjorde några förarfel (som att inte samla fötterna när man ska göra det, en stor svårighet för mej!) så fick vi MVG, sa Lena och tillade att det är så roligt att se oss på banan. Att vi får pluspoäng för att det syns att vi har roligt tillsammans och har ett fint samarbete.

Och gissa, vem som pöste över av stolthet över sin Guldhund??! *S*

Idag var det som sagt var regn och regn. Och så lite mera regn. Vi gav oss ut i skogen på eftermiddagen och Tosca hade, som alltid, kul.

Det har kommit en hel del vatten.

 Det finns ju pinnar även när det regnar.

 Har man ingen pinne, kan man alltid springa ändå.

Och bäst som det regnar så kommer det en liten skur *ler*

Jag konstaterar att jag nog faktiskt bör skaffa mej ett nytt regnställ. Jag är nästan lika blöt som Tosca när jag kommer hem.

Har ju "pratat" lite om att Tosca är en lugn hund. Det tyckte jag idag också, men kanske inte alla håller med mej? Här leker hon lite "springing in the rain" med sej själv.

(Och ja, jag är helt medveten om att jag har skrivit fel årtal i slutet på filmen... vi har 2016 nu...!!)

Eeeeh?! VAD händer här?!

Hunden som aldrig tidigare varit i möblerna fick ju träna på just det häromdagen. Detta för att man ska kliva i möblerna när man nosar efter eukalyptus... Det behövdes denna enda gång för att Tosca skulle upptäcka hur myyyyysigt det är att ligga i soffan.

Nu har jag lagt på en filt där, som är lite lättare att tvätta. För vem har hjärta att köra ner henne därifrån, när hon uppenbarligen tycker om att ligga där??? Inte jag.

Kommentarer

 1. Härligt med helt fria dagar i en månad - verkligen "springing in the rain". Ni får nog soliga dagar också även om regnet inte bekommer den lurviga ett dugg.
  Även om annat var planerat är detta alldeles utmärkt, tycker jag. Home sweet home. Inga bomber och granater heller...

  Lättlärd hund, det där, hahaha!

  SvaraRadera
 2. "Vissa" saker lär hon sej utan att jag hinner blinka!

  Och visst är det fint att vara hemma. Också. Teater ska bli superkul!

  SvaraRadera
 3. Ja, det glömde jag ju... du bara vinner och vinner! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar så *ler* Det är roligt, tack!

   Radera
 4. Haha, snabb inlärningsförmåga! :-) Tosca i soffan ser riktigt mysig ut.

  Hoppas nu att ni får en riktigt skön semester med lite mindre regn, mycket rally-lydnadsträning och trevligt teaterbesök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del saker behöver man inte ens repetera, så sitter de där som berget! *S*

   Lite mindre regn skulle uppskattas mycket, lite sol också. Semester är skönt i vilket fall som helst och teater brukar vara trevligt. Ja... det ser lovande ut överhuvudtaget!

   Ha det fint, ni med!

   Radera

Skicka en kommentar