Födelsedag

Idag är det absolut ingen vanlig dag, utan Stures födelsedag. Av olika anledningar var hans önskan att inte fira nåt särskilt i år, men här har vi ändå en liten gäst. Alfred, som genast parkerade sej vid farfars dator för att spela nåt skojigt spel.

Vi åt lunch tillsammans och sen tog Harry och pappa Olle igen sej litegrann på soffan på altanen. Olle sa att om de hade haft ett sånt tak (som vi har över altanen) skulle han inte sovit bredvid Emma nåt mer. Vilken tur att de inte har det! *S*

Tosca tog igen sej lite på trappen, lite sur för att hon inte fick vara ute på gräsmattan och skälla som en tok på ingenting.

 Jahapp. Idag är det bara bilder på Liggande Tosca. Här ligger hon tre minuter platsliggning med sej själv. Toktaggad var hon i övrigt och oavsett om jag sa "stå" eller "ligg" under gång idag, så kastade hon sej snabbt ner till liggande och tyckte att hon var jääääätteduktig! *S* Egentligen kan hon skilja på det där, men idag var hon bara så lycklig över att hon kunde lägga sej så snabbt, så hon körde just det mest hela tiden. Knasfian! Jag bekymrar mej inget alls, utan tänker att vi kanske ska göra nåt annat ett par dagar och bara skrota runt lite, så saker och ting får landa i hjärnan en stund.

Hemma stod degen på jäsning och så bakade jag ut den till härliga, grova thekakor med både grahamsmjöl och råg-dito i. Goda är de.

Lilla donnan har för närvarande ganska dålig aptit. Frukosten vill hon helst inte ha alls, men kan offra sej om jag handmatar henne. Kvällsmat äter hon ibland på egen hand. Ikväll var en sån kväll... och här vilar hon en stund efter denna "kraftansträngning" - att tugga i sej lite mat.

Kommentarer

 1. Grattis till Sture!

  Hm, kan tro att det är skönt under terasstaket men ser lite huvudhårt ut! :D

  Knasfian kanske tänker komma igång med löpet nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för grattis!

   Ja, det skulle inte förvåna mej alls, om hon sätter igång att löpa precis nu, när jag helst inte vill att hon gör det alls... *S*

   Soffan kunde varit en gnutta längre, men Olle påstod att det var skönt ändå(!).

   Radera
 2. Alltid en dag försent... Grattis till Sture!

  Det låter ju onekligen som om den gulliga kommer att löpa snart - o det är väl dax?!

  Lille Harry har då sannerligen vuxit på sig, ser ut som en behaglig tupplur - om än lite hård för pappa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för grattis!

   Ja, hon är ju femton, snart sexton, månader så nog vore det på sin plats med ett första löp. Men hennes mamma var sen och fler i släkten också, så det är inget konstigt att det inte kommer förrän nu (om det nu kommer, alltså).

   Harry har blivit en "stor" kille! *S*

   Radera

Skicka en kommentar