Kul med Alfred

Alfreds föräldrar har lyckats pricka in sina jobbhelger så perfekt att de jobbar båda två ibland. Då behöver Alfred någonstans att vara och det finns många runtomkring som mer än gärna ställer upp och umgås med honom en dag eller två.

Här kör han traktor med farfar.

 Ni ser ju själva vem som sköter styrningen. Och det med bravur!

Medan killarna kör traktor fixar jag pastasallad till dagens strandäventyr. 

Alfred tänker bygga ett litet rött tält, där farfar och han ska bo en stund.

Vi badar, badar och badar. Hur mycket som helst. Men någon kamera har jag inte med mej i vattnet idag, för att bada med Alfred kräver sin kvinna. Han hoppar från bryggorna, han "simmar", han är under vattnet, han är över vattnet, han är borta på noll sekunder och... tja.. kamera är inte att tänka på en gång *S*

Men så småningom är han faktiskt nöjd och fram emot sena eftermiddagen tycker faktiskt Alfred själv att det är dags att åka hem. Hör och häpna! Helt frivilligt.

Hamburgare på Max tycker Alfred sedan är ett utmärkt alternativ till middag... så då får det bli Max. Fast när vi väl kommer dit så har han bytt ut hamburgerönskemålet mot "kycklingbitar" istället. Inga problem, de har ju såna också.

Halv nio sover gossen sött, trött efter en aktiv dag med mycket bus och skratt.

Kommentarer

 1. Ojojoj... vad många roliga aktiviteter ni har hunnit med medan jag legat med nästan i rabatterna!! Jag håller på att gör snyggt innan vår nya trädgårdsmästare kommer för att börja jobba :D Men det är roligt att se att ni rör på er och håller igång!
  Ha det allra bäst och njut av de fina dagarna!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du... det är full fart och det är nog bra.

   Och du jobbar på INNAN trädgårdsmästaren ska komma? Jahaja. Det är säkert också bra, så kan denne/a koncentrera sig på annat än ogräs, förstås.

   Må väl och försök hinna njuta lite, du med!
   Kram!

   Radera
 2. Förstår att det där kvicksilvret kräver sin tillsyningskvinna! Hejdlöst roligt verkar han ha haft och ni med, verkar det som!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att ha tråkigt tillsammans med Alfred är en omöjlighet!

   Radera
 3. Han är så gullig den där lilla hjälpredan!

  Ha så gott i sommarvärmen.

  Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar