Tisdag den elfte...

Fredag den trettonde känner väl alla till... men att en tisdag den elfte kan vara så infernaliskt fel??? Det visste iallafall inte jag. Sånt som kunde glömmas, sånt som kunde bli fel, sånt som skulle kunna gjorts annorlunda... ja, i princip allt har väl gått på tok idag.

Inga katastrofer, allt löste sej i slutänden, men bättre dagar har jag minsann varit med om. Enklare, liksom....

Nån som ändå är nöjd med tillvaron, trots allt strul, så är det såklart Fröken Briard. Ida blev så väldigt belåten när vi kom fram till Mellansjö och hon hittade sitt julklappstuggben, som hon fortfarande inte har tuggat i sej. Mums, mums!

Och, som det står i den där gamla schlagern... imorgon är en annan dag.

Kommentarer

 1. Tur att det löste sig i slutändan då! Och tur att Ida hittade sitt ben. Det var den 11 i vecka 11 och och klockan 11 var det väl för många ettor att hålla reda på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ida var mycket nöjd och det är ju ändå på något vis det allra viktigaste här i världen!

   Det här med ettorna... det är ganska skumt, faktiskt.

   Radera
 2. Vissa dagar är ju bara fööör mycket!! Men det brukar ju ordna sig till det bättre så småningom!! Ida är sparsam hon minsann!!
  Kram och kli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så olika, det där med tuggben. Hon, Ida, kan lätt sätta i sej ett sånt där stort tuggben på en liten kväll. Eller så sparar hon och sparar och sparar... och har kvar i evigheter. Vet inte vad det är som styr...?

   Kram å kli! Och grattis till Hilda-Kråkan!

   Radera

Skicka en kommentar