En helt annan dag

 Mycket snö är det. Idag går vi längs Essviksvägen och där åker det ju en och annan bil ibland = koppel på.

Med posten kom ett stort grönt paket. Jag blev så förvånad för jag väntade inget paket alls. Öppnade nyfiket och häpnade!  Det innehöll en massa (och då menar jag verkligen en MASSA!!!) scrapsaker och så en påse med en anka (and) och gotter till Ida.

Vem i hela världen skulle kunna ha skickat det här?! Jag letade efter en avsändare och hittade en sån. Sen fann jag också ett fint julkort från denna absolut genomgoa person, nämligen Hillevi i Schnauzerstugan. Vi har "känt" varandra via nätet i rätt många år nu, men att hon skulle skicka något sånt här var absolut oväntat. Jag blev helt överväldigad och stod mest bara och gapade. Men hur glad jag än blev över alla sakerna, så var det hon skrev, att hon för tillfället är "internetlös", det som gjorde mej allra gladast. Har nämligen varit lite orolig för damen ifråga, eftersom hon inte bloggat på ett tag. Jag har undrat om något har hänt. Men nu kom förklaringen.

Hillevi! Jag förstår hur du tänker, men det var då alldeles för mycket! Men du gjorde mig verkligen fantastiskt glad, så tusen och åter tusen tack!

Kvällen ägnades åt paketinslagningar. Det blev några julklappar, förstås, men också födelsedagspresenter till Emil, som fyller 13 år imorgon. Tänk, han blir tonåring!

Ida, som är tokig i att öppna presenter, stoppade genast ner huvudet i en av påsarna och tänkte plocka upp och öppna paket... *S* Jag fick ställa upp dem på en soffa, så hon förstod att de inte var till henne. Sötnosen.

Kommentarer

 1. Försöker få iväg en kommentar... Jo, alltså det var inget alls, bara en impuls och egenglädje när jag dök på de där grejerna. Jag hoppas att ni får en fin jul och födelsedagsfirande därtill. Mina hundar hälsar att allt som placeras lägre än 2,5 meter upp tiihör dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fotat alla mina egna grejor också... är det ok om jag visar här? Jag blev SÅÅÅÅ glad, förstår du!

   Vad kul att du kan komma ut på nätet litegrann iaf. Så vet jag att ni lever och inte har snöat fast alldeles där i skogen.

   Ha den allra bästa av jular!
   Tack igen!

   Radera
 2. Det är klart du får, men som sagt var det bara kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuligast för mej!!!!
   Jag tror inte riktigt du fattar HUR glad jag blev.

   Radera
 3. Så härligt med överrasknings paket från en härlig bloggvän . Ha en riktigt härlig jul !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var minsann en överraskning!

   God Jul till dej och de dina!

   Radera

Skicka en kommentar