Värmebölja

I mitt tycke har vi en underbar sommarvärme just nu. Jag gillar ju värme. Jag gillar att bada också och tyckte att fröken Päls nog också skulle kunna uppskatta ett bad just idag. Så när jag jobbat färdigt tog vi och packade ihop oss och åkte till Marmen.

 Men Tosca ville inte bada. Hon ville faktiskt inte bada alls. Här tog hon istället och krafsade ur lite grus i botten och lade sej här och tryckte som en skrämd sjöfågel.

 Ligga i skuggan av en buske var också rätt okej.

 Jag klafsade ut i kalla vattnet och försökte locka med henne... och högst motvilligt följde hon med.

 Men det var tydligen kallt om fötterna?

 För hon ville inte bada, nej hon ville INTE.

 Så hon gick och lade sej i sin lilla grop igen.

Sen flyttade hon sej några meter och tryckte ner sej i en annan grop, under en annan buske så att jag inte skulle se henne alls. Och eftersom hon inte verkade uppskatta badutflykten alls, så åkte vi hem igen.

Och tvättade den totalt pollinerade bilen. Ren å fin blev den.

Kommentarer

  1. Haha, den prinsessan, med egna idéer. Det ser för övrigt härligt ut med sol och sommar. Det är ni värda efter den hemska vintern. Men klimatet är verkligen upp och ner. Här har vi betydligt mera instabilt väder, inte alls bara sol, sol, sol som vi är vana vid. Visst, vi har oxå sommarvärme men emellanåt dundrar det in rejäla åskväder. Hoppas nu att er sommar håller i sig och blir en riktigt långdragen historia.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar