Trevlig torsdag

Kristi himmelfärdsdag, då ska man ge sej ut på gökotta. Jodå, det ska man. Så jag packade frukostmatstäck med bland annat äggmackor och så begav vi oss till Öhn. Det var där vi hade husvagnen stående på somrarna för längesedan.

Där ska man ha koppel på hunden. Jag hade inte tänkt nåt annat heller, så det gjorde inget att skylten hade ramlat ner.

Meeeen... OJ! Det var översvämning på campingen. Vid pilen finns ett litet vindskydd med grillplats. Det ligger på en liten udde och man kan alltså gå dit helt torrskodd. Vanligtvis, alltså. Nu var det vatten överallt.

 Servicehuset ligger som på en egen liten ö.

 Vem som än har tänkt ställa sin husvagn här, får vänta ett tag.

Båten ligger INTE vid sjökanten, utan en lång bit upp på land. Titta noga så ser man att detta är husvagnsplatserna nummer 5 och 6(!).

 Kvarlämnade trätrallsgolv flyter omkring som flottar på campingen.

Detta är en elstolpe.. Inte mycket som sticker upp ovanför vattenytan.

Bron känner ni säkert igen. Men det brukar vara flera meter ner till vattenytan. Idag var det några få decimeter, bara.

När man kommer över bron fortsätter stigen... fast inte idag. Idag kunde man bada där!

Jajamensan.

På Klampen blommar scillorna, konstaterade vi på eftermiddagen. Vi konstaterade också att Tosca åter kom ihåg hur man bär en grej utan att släppa den. Hon fick en vante när hon satt ner. Hon fick resa sej upp, gå lite fot, sätta sej igen, gå mera medan jag klappade henne på huvudet och kring munnen... och ändå höll hon kvar. Duktiga, duktiga!! Sen hade jag bara två små smulor godis i fickan så hon fick bita mej i armen som belöning istället. Det uppskattade hon mycket, kan jag tala om *S*

Och Tosca är numera kammad, borstad, duschad, schamponerad, balsamerad, fönad och borstad igen. Nere till höger har hon klivit upp med frambenen alldeles själv på bordet i tvättstugan. Förra gången ville hon hoppa själv, men det är så lätt så det glider iväg på golvet. Och då är det inte så kul att hon hoppar! Vill inte gärna att hon ska ramla ner och bryta benen av sej.

Bakade lite bröd på kvällen och imorgon ska vi packa och ge oss iväg på helgens äventyr. Jag är pirrig, men det ska bli kul!

Kommentarer

 1. Åh, Tosca tyckte nog att ön blivit ett badparadis! Oj, vad diet smält och översvämmat.

  Så bra belöning, att få bita! Armen har du ju alltid med dig!

  Hoppas att slitet med all päls betalar sig i helgen! Fast att se vacker ut bara sådär ändå kommer man också långt med.

  SvaraRadera
 2. Oj! Det var det hemskaste...Inte nog med att stå ut med all snö - sen måste man stå ut med allt detta vatten oxå, huh! Borde va bra för grundvattennivåerna dock. Och för Tosca som gillar att plaska. Hoppas att det rinner undan snabbt - men du, bilderna var fantastiskt vackra ;-)

  Sen ser vi fram emot rapport från helgens äventyr - den nyfriserade charmören klarar nog att få till och med den domaren att smälta.

  Du får välan skaffa dig en sån där stoppad ärm som man har när man tränar skydd - det skulle prinsessan uppskatta - kanske inte domaren dock...

  SvaraRadera
 3. Å LYCKA TILL - glömde jag!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar