Toppentisdag

Förmiddag i Hagen, som äntligen har tinat fram. Det är blött, väldigt blött, men det gör ingenting alls. Det är så skönt med staketet, som gör att Tosca får springa som hon vill helt utan risk att hon stör folk eller vilt eller annat. Hon är ju inte helt pålitlig på fri fot... Härligt hade vi det!

 Sedan vi handlat lite åkte vi hem och vittjade kylskåpet på en massa rester. Det blev en restfest de lux, minsann, som vi avnjöt utomhus i solen. Inte riktigt lika varmt idag som igår, men skönt iallafall.

Ägnade sedan ett par timmar(!) åt att kamma ben, fötter och ansikte på fröken Päls. Jag får skylla mej själv som inte hållit efter henne på sistone. Sköter man inte pälsen, så blir det besvärligt och tar tid. Nu ska hon schamponeras, så fort jag kommit igenom resten av pälsen också.

På kvällen busade vi lite rally i trädgården. Dock inte skylten ovan, den är bara på skoj. Tosca var superduktig och jag försöker behålla den känslan över helgen iallafall, så kommer allt att gå bra!

Kommentarer

 1. Så härligt att få röja runt helt utan koppel! Förstår att prinsessan gillar det. Här har vi nästan kunnat lägga bort kopplet... Lill-Flisan är så otroligt följsam att hon kan gå lös till och med inne i byn - bara när det är mycket trafik kopplar vi upp.

  Men, å andra sidan skulle hon inte fixa alla övningar som duktiga rallyprinsessan klarar av. I helgen håller vi alla tummar och tassar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart med följsamma hundar som inte springer fram till folk och skäller på dem... som Tosca... Grattis till fint jobb med lilla Flisa!! Det betyder så mycket mer än alla trix och övningar på rallybanorna, det är i vardagen man faktiskt lever och umgås med sin hund. Mycket viktigare att allt fungerar där! Jag har iallafall tur som har en hund som kan gå i koppel ordentligt, nu när hon måste det titt som tätt. (Man får vara glad för det lilla).

   Radera
 2. Tosca-kakan är perfekt ju... henne blir man glad av alla veckans dagar. Att hon sen gärna vill glädja hela världen - det kan ju faktiskt emelllanåt kräva ett koppel. Å du, å andra sidan så är Flisa ganska usel på att gå i koppel, det har vi tränat alldeles för lite på ... så,det jämnar liksom ut sig ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör det säkert och huvudsaken är ju att man själv har Världens Bästa Hund. Vilket både du och jag har råkat få, tänka sej?!

   Radera
 3. Å ja me´ är bäst, hojtar Kalle!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar