Rallymuggar


HappyMug har tagit fram så fina muggar med rallymotiv. Hunden är Tosca, minsann, men jag gillar muggen med tassen också. Emaljerad plåt är materialet, så de håller för det mesta. De har andra fina muggar också, med alla möjliga motiv. 

Vi var iväg och informerade oss om luftburet "bredband", så kallat RadioNät. Vi fick ju inget fiber här hos oss. På ena sidan gräver ip-only och på andra sidan gräver Bredbandsbolaget. Men Tistelvägens tre hus var det ingen som hade nån lust att satsa på. Mycket konstigt. Har inte till och med regeringen sagt att hela Sverige ska ha tillgång till snabbt internet inom x antal år? Gäller tydligen inte oss.

Efter infomötet begav vi oss ut i skogen. Här var det inte längesedan vi mötte snöskotrar, men idag var det +15 grader och så småningom var jag tvungen att ta av mej jackan och gå i bara t-shirt. Huuuur skönt som helst!

Skönt var det också att klafsa runt och bada fötterna, tyckte Tosca. Det syntes tydligt på henne hur hon njöt.

Och hemma väntade de nystädade golven. Matten och hussen hade gjort gemensam sak med dammsugare och skurhink innan vi åkte iväg... men när vi kom hem räckte det med att vi kom in över tröskeln så var det ganska så smutsigt igen. Gör inget. Våren är välkommen!

Såklart hittade Tosca något att bära på också. Det här är lite rester efter skogsgallringen som pågått häromkring i vinter.

Anders och Lena kom och hälsade på en stund. Anders gav sej ut för att se om han kunde hjälpa oss att ta fram vinterdäcken som ligger i uthuset, men nej... han fick ge upp. Det går bara inte att ta sej dit för all snö. Nåja, de tinar väl fram endera månaden, så får vi skifta då.

Kommentarer

 1. Nu ser det riktigt snöslaskvårigt ut! Så härligt att rallyprinsessan kan slurpa vatten både ute - i öppet vatten -och i ny rallymugg :-) Fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt att hon dricker igen! Att bara äta snö känns inte riktigt okej, tycker jag, men Prinsessan själv verkar tycka att det är hur bra som helst.

   Radera
 2. Det var fina muggar! Att självaste Tosca är motivet på den ena gör den ju till något alldeles extra.

  Hoppfulla bilder, trots att vinterdäcken vill fortsätta sin törnrosasömn lite till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sommardäcken är det som ligger där, annars var det rätt *S*
   Muggarna är så fina, så fina. Åtminstone på bild, för de har inte landat i min brevlåda ännu.

   Radera

Skicka en kommentar