Jodå, här är vi!

Nu är det sådär igen... dagarna bara springer förbi och jag vet inte alls vart tiden tar vägen???

- Men sånt här har du tid med? muttrade Tosca förnärmat.

När jag själv kom ut ur duschen hittade jag Tosca stående såhär. Helt deprimerad och vissen... orkade inte hålla upp huvudet utan hade lagt det på en stol. Staaaaackars lilla vovven! 

Men att bli fönad, det gillar hon. Enda gången hon faktiskt kommer när jag ropar på henne inomhus är när jag säger:
- Kom så ska vi blåsa dej!

Då kommer hon lufsande och vill faktiskt bli fönad. Verkar som om hon gillar att det är lite varmt och skönt.

Funderade på vart jag skulle ta vägen och rasta min fina, nyduschade och fönade hund. Kanske ut på klubben, där kunde vägen möjligen vara snöig fortfarande. Tänkte jag. Visade sej att jag hade fel. Massor, massor med snö på planerna och parkeringen och runt stugan (och här var det meningen att vi skulle ha rallytävlingar den 5 maj?! Går ju inte...) men vägen upp mot berget var ju lerig och "fin"...

Nåja. Hon fick springa lite ändå, såklart.

Sen gick vi faktiskt in och tränade lite. Hoppa hinder har vi inte gjort på evigheter och det förekommer tre olika hopp i mästarklassen. Vanligt hopp när föraren följer med bredvid, skicka över hinder (hunden startar före) och Kalla in över hinder. Var det några problem? Nix, inte alls. Men det var desto läskigare med speglarna överallt. Huuu! tyckte Tosca och smög sej fram mellan alla de där lurvarna som tittade på henne överallt *ler*

Men det var kul att se att hon faktiskt backar ganska rakt bakåt även på höger sida, när jag nu själv kunde kolla det i en spegel. Att fota med mobilen samtidigt som vi backade var dock en övning i den högre skolan. Inte alls enkelt.

Imorgon blir det utställning(!).

Kommentarer

 1. (Hillevi)

  Mycket kvar som ska smälta, ser jag. Just hemkommen efter en över tre timmars tur och stigen genom skogen var oerhört jobbig: gick i mina egna fotspår men brast igenom hela tiden, pust. Måste vara nåt evolutionsfel att människan står på två ben... Kalle hade minsann inga problem.
  Ser fram emot att höra om skönhetsdrottningens bravader i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det låter förfärligt jobbigt. Så långa promenader orkar mina fötter sällan med. Vi får dela upp det lite över dagen.

   Ska strax uppdatera kring utställningen. Det gick inget vidare och jag var dum.

   Radera
 2. Efter några dagar på resande tass är vi nu tillbaka i cyberrymden. Ska bli spännande att få läsa om den vackras bravader i utställningsringen. Finns väl ingen domare som kan motstå en sådan fräsch skönhet!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jooooodå! Den här domaren kunde det! Mycket märkligt, men han var norsk... kan det spela nån roll?

   Radera

Skicka en kommentar