Fortsättning på den där trevliga torsdagen...

Det var ju inget vidare väder, som jag skrev i förra inlägget. Det inlägget som har rubriken Trevlig torsdag. Den fortsatte, den där torsdagen, på ett något mindre trevligt sätt.

Så här såg det ut när vi skulle ge oss ut på kvällsprommis. Kul? Njaa...

Snösvängen var också ute. Vi fick rädda oss in på en gårdsuppfart för här plogar man heeela vägbredden på en och samma gång. Hade vi varit kvar på vägen hade vi åkte med!

 Ord överflödiga.

Och när vi kom hem hade jag den här snövallen att skotta undan. Det måste vara nån ny som plogat. Annars lägger de aldrig snön på vår sida, eftersom det bara är en skogsdunge på andra sidan... så varför i hela friden lägga snön framför vår infart??? När den kan ligga mot skogen???

Jag nästan grät... men det var ju bara att sätta igång. Kan säga att jag inte tycker mer om snö nu än förut. Ifall nån undrade.

Kommentarer

 1. Hu, vilka snömängder. Och HUUUUU, att möta en sån bred plogbil och tvingas rädda sig undan. Tur att det fanns en uppfart för jag tror att det är ett överskattat nöje att åka skopa!

  Och jag känner igen känslan när någon ny plogmänniska lägger upp snö framför infarten. Så tungt att få bort men idioter finns det tyvärr många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi mötte den inte heller, utan den kom bakom oss i full fart. Jag hade ordentlig reflexväst och Tosca hade reflexkoppel, men det kändes iallafall som om han bara tänkte köra på... väldigt obehagligt.

   Igår såg jag för övrigt en traktor som hade en annan traktor I SKOPAN! På tal om att åka skopa. Det var en viss storleksskillnad på de fordonen kan man säga...

   Radera

Skicka en kommentar