Utan kamera i skogen

Lade ut fodersäckarna, som vi vann i lördags, på en köp/byt/säljsida på facebook och det tog inte mer än en kvart så var båda sålda! Tog knappt halva priset jämfört med att köpa i dem i butik. Bra affär för både mej och köparna. Tosca äter ju numera frysfoder och mår finemang på det.

På eftermiddagen for vi till skogs. Valde rundan som vi "hittade" förra veckan tillsammans med Qross och hans "bror" och matte. Kanske måste den få heta Qross-rundan? Här har vi kommit fram till bron med lite tvivelaktig hållbarhet. Tosca sätter en tass på en bräda, men väljer sedan genast en annan väg *S*

 Hon är snabbare än jag över till andra sidan.

 Ett litet bad, såklart. Härligt!

Jag hade ingen kamera med mej idag, så alla bilder är tagna med mobilen. Den är inte så värst kompetent när det handlar om rörliga motiv. Och då skyndar hon sej inte ens här, Tosca.

Sköna fötter *ler* De fick sej en dusch när vi kom hem, för golven var nystädade och jag ville att de skulle vara det en liten stund till.

Kommentarer

 1. Så bra att du blev av med fodersäckarna såmlindrigt!
  Fin tur och det hade vi också. Men sen kom verkligheten ikapp med däck, råttor och annat.. ( ej uppdaterat, vanligt liv på bloggen )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde aldrig det skulle vara så enkelt att sälja dem. Tänkte först bara ge bort dem till nån, men så fick jag en sån lysande idé att jag kanske skulle kunna få lite pengar för dem istället. Och vips! Så lätt det gick. Jättebra, faktiskt.

   Det var härligt i skogen idag och vi begav oss dit i god tid, så att dagen inte hann ta slut innan vi kommit runt.

   Radera
 2. Det var ju smart - att sälja priserna...Glädjer någon annan och Tosca kan fortsätta att va' glad med sitt frysfoder.

  En fin promenad, dom där lortiga fötterna ser ut som bevis på det ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var det smart?! Klart mycket trevligare om jag hade skänkt bort dem, som var min första tanke. Men för min del var det ju inte så dumt att få in en liten slant, den räcker till två anmälningsavgifter i lydnad *S* och det var ju vad det kostade att vinna de där säckarna.

   Jättefin promenad var det! Lortiga fötter har vi ju ständigt, både vår, sommar och höst. Bara att leva med på nåt vis.

   Radera

Skicka en kommentar