Tisdag

Förmiddag i Mellansjö. Lugnt och tyst och skönt. Vi hann med en prommis i skogen efter lunch också innan vi åkte tillbaka hem "till stan" (eeeh... nej, vi bor ju inte direkt i stan).

Här har Tosca bestämt sej för att plocka upp nån sten från botten, stoppar ner hela nosen under vattnet och bubblar *S*

Plaskar runt lite...

Min vackra hund. Men... VAR är den där låååååånga fina svansen, som hon hade förra veckan?! Det ser ut som om nån snott en decimeter eller nåt???? Jag förstår ingenting.

 Tosca med ett revben från en älg som dog här för flera år sedan.

Ett mycket gott revben *S*

På kvällen är vi alltså hemma igen. Träningskväll på klubben. Platsliggning i 3 minuter på ca 15 meters avstånd. Lugn och trygg hund låg stilla och fint. När jag kom tillbaka hade hon lagt framtassarna i kors och såg så otroligt gullig ut. Ja, det gör hon ju jämt förstås... och jag är partisk *S*

Sen körde vi en del linförighet, ingångar och så där. Samt hopp. Och nåt som ska bli "hopp-sitt" så småningom och jodå, hon kommer att lära sej det också, det är jag alldeles säker på. Lill-Tosca. Gulle.

Kommentarer

 1. Så roligt att hon "kokar kaffe" i vattnet sådär! Inga jägare och slaktrester däromkring, verkar det som - befriande! Arkeologiska benfynd är lite mer lätthanterliga...

  Så fina höstfärger, ton i ton med Primadonnan som också är sååå duktig på träningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga slaktrester har skådats i Mellansjö ännu, men jaktlaget har ett helt, stoooooort hus där de håller till före och efter. Så jägare har vi sett i mängder. Så det är väl bara en tidsfråga innan Tosca lokaliserat kilovis med godsaker även där.... tyvärr.

   Hösten är fin, precis som Tosca.

   Radera
 2. Svanslängden kan tydligen variera - alltefter sinnesstämning & humör. Det där arkeologiska benet ser ut som en präktig Cuba-cigarr!

  "Hopp-sitt" - är det fortfarande ett moment i lydnadsklass två? Längesedan vi va' ute i tävlingsringarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, just nu är det det... ett moment i tvåan. Men reglerna kommer att revideras helt och hållet vid årsskiftet. Klasserna byter namn och allt ställs på ända *S*

   Men i appellen tror jag att hopp-sitt-hopp kommer att vara kvar.

   Benet lämnades så småningom frivilligt kvar i skogen, de gamla är inte riktigt lika intressanta som de färska.

   Radera

Skicka en kommentar