Rallylydnadsdebut


Inte ser jag så särskilt glad ut på bilden... men det ÄR jag!
Efter dygnspass på jobbet åkte jag hem, blev överfallen av en tokglad Tosca, som minsann längtat efter mej. Så rastade vi en kort sväng, åt lite lunch och åkte sen ut på klubben för att debutera i rallylydnad.
Första banan var ganska så klurig, tyckte jag. Många "sitt framför" och olika ingångar och så en lång sträcka med språngmarsch på slutet, med flera inlagda moment i detta språng...
Och tja... jag glömde helt enkelt bort en skylt där mitt i springandet och blev därmed diskad. Hoppsan. Annars var hon riktigt duktig och domarens kommentar på protokollet är: "Glatt och härlig energi". Det tar jag med mej!
Men i rally har man ofta en chans till och så var det idag. En ny bana, en ny domare... och så skärpte jag mej väl lite bättre, kanske? Inte var jag helnöjd när jag klev av banan, tyckte kanske att hon inte riktigt orkade igenom båda "spiralerna" på slutet, men hör och häpna! När det blev dags för prisutdelning fick vi kliva högst upp på pallen och resultatet blev 95 poäng!!!!
Domarens kommentar: Snygg vändning och läggande! Bra jobbat av matte - Ger stöd i precis rätt stund :) Jättefin rallyrunda! Och så har hon strukit under ordet Jättefin.
WOW! Sicken duktig vovve jag har!!!! 17 månader gammal... 

Kan minsann hålla i rosetten också...


 ... utan att äta upp den eller bita sönder den!

Kommentarer

 1. MEN, vad roligt!!!!!!!!!!!!! Grattis till er båda, så glad jag blir!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad ni är duktiga! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en riktigt duktig liten sockersmula till hund! Tack!

   Radera

Skicka en kommentar