NW och sommarpicknick

En liten "date" med Ann i klubbstugan. Vi började att kika lite på Tosca och mej och kartongerna. Jag tycker ju att det är svårt att se om/när hon markerar och ibland blir det lite flamsigt och mer "lådlek" än nåt som liknar nosework.

Eller... jag kan inte riktigt läsa min hund. Så enkelt kan det vara.

Hur som helst, så jobbade vi lite med kartongerna men enades om ett litet uppehåll med dem ett tag och så sysslar vi med andra uppgifter istället.

Ett rumssök fick avsluta det hela. Möbeltassen med doften satt placerad på kontaktens undersida och "sökområdet" var begränsat till mellan borden. Tosca gick igång alldeles fantastiskt, hela nosen vibrerade och hon nosade, nosade och noooooooosade på allt... bordskanten, stolarna, golvlisten... och pang! DÄR satt den, Doften!

Så otroligt duktig!!!

Tack igen, Ann, för att du lotsar oss vidare i denna spännande hundaktivitet!

Raka spåret till Bosvedjan efter träningen. Alfred hade bjudit in oss till sommarpicknick på dagis. Barnen bjöd på skönsång. Här står Alfred tillsammans med kompisen Albin bland alla andra, men eftersom man inte kan lägga ut bilder på barn på internet utan tillstånd, så har jag klippt ut dessa två. Och för Albins föräldrar är det ok att han syns här.

 Säg hej till publiken! *S*

Du ska inte tro det blir soooooo-oooooo-mar...!!!

Sen åt vi picknickbaguetter med gott pålägg och förskolan bjöd på tårta, saft och kaffe. Och lille Harry fick lite "fika", han också.

Tack för att vi fick komma!

Kommentarer

 1. Så fint du beskriver nosarbetet!

  Glada ungar - sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du som är bra på klicker använder såklart det och kan belöna mer exakt. Glömde skriva det förut. Jag berömmer med rösten, och godis på det förstås.

   Härliga ungar!

   Radera
 2. Finns nästan inget sötare än barn på skolavslutning (nåja, skulle väl va Tosca då...) - Alfred han tar sången på största allvar, det syns!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alfred satsade allt han hade i sånguppträdandet. Mycket duktig! *S*

   Radera

Skicka en kommentar