Ny vecka, nya tag

Dagen börjar fint. Tuggmästaren meddelar att Tosca är vinnaren av allt detta godis! De har fotograferat en massa produkter och alltså öppnat förpackningarna. Sedan körde de en utlottning av alltihop och Tosca hade tur! Hurra!

Förmiddagstur till Öhn, igen då. Någon har uppenbarligen tagit sej ett dopp och sedan glömt sin baddräkt. Medan jag fotograferar den hittar Tosca ett par vantar. Duktiga hon.

Vi promenerar en sväng medan ett spår ligger till sej. Fotbad och lite balansgång på en bänk. Alltid dessa bänkar..! *S*

Spår på lägda igen. Den här gången är hon inte lika fokuserad från början, men kommer igång bra efter en liten bit. Sen är hon så på gång att hon missar första apporten, som är en liten leksak. Första vinkeln är mera en "sväng" men den fixar hon utan problem. Sen har jag lagt ut en vanlig liten spårpinne och den hittar hon minsann också. Duktiga!

Nästa sväng grejar hon, men sen ligger vinden rakt på oss och på andra sidan vägen finns en stor, nygödslad åker... och den lukten går rätt in i näsan på både mej och hunden. Inte lätt att behålla koncentrationen då, inte. Hon gick upp med näsan och vinglade iväg. Hittade dock tillbaka och tog slutapporten, en stor leksak.

Inget vidare spårjobb, men så är det ibland. Vi får göra om snart igen.

 Hemma igen. Lite knasig är hon allt, den häringa briarden. En trasig takpanna är en utmärkt leksak, som man både kan släpa omkring på i trädgården och ligga och gnaga på. Kan det verkligen vara gott eller skönt för tänderna??

Hur det än är med den saken, så väljer Tosca som synes takpannan framför sina leksaker, som hon har tagit ut själv.

Kommentarer

 1. Grattis till godisvinst! Perfekt för en fläskfilétjuv!!!

  Fast... så klart att en takpanna är ännu godare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Godisvinsten ser vi fram emot, att den ska landa i brevlådan! Men du borde ge Ankan en takpanna, du också. Verkar vara väldigt gott! *S* Knas-fian!

   Radera
 2. Takpanna till galenpannan - det stämmer ju bra! Men alltså, kan det verkligen va gott att gnaga på en takpanna?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja... det kan man ju fundera på, men Tosca tycker det iallafall! *S*

   Radera

Skicka en kommentar