Vart tar vägen vägen?

Jag skulle vilja hitta lite nya vägar att gå. De gamla börjar bli lite "utslitna" eller åtminstone lite uttjatade. Vi vill ha nya vyer! Så därför provade vi denna väg idag. Den såg ju väldigt lovande ut.

 Jadå. Här kan man kanske till och med bada när det börjar bli lite varmare väder?!

Men, vad hände sen? Vägen tog helt enkelt slut och vi kom tillbaka upp på grusvägen lite längre bort. Hela "äventyret" tog mindre än fem minuter. Äsch. Vi fick gå på "Kroken" istället just idag. En annan dag får vi leta vidare efter nån ny väg.

Tosca ute i regnet på eftermiddagen. Hon väljer helst att vara ute, om hon får. Härifrån skuttar hon lätt ner på gräset via en liten betongtrappa som skymtar bakom henne (det ligger några stenplattor där också). Och så går hon ut och in som hon har lust med. Det känns fint att kunna ge henne den möjligheten.

 Vi grattar Hasse på födelsedagen idag. Emil har bakat tårta, vilken skapelse!

Sen åkte Tosca och jag på utställningsträning och där var denna skotska hjorthund med idag. En enorm kille på 17 månader.

Tosca hade superkul, var busig och jätteglad, lite morrig och riktigt laddad. Men fullständigt "kontaktbar" och riktigt kul att jobba med ikväll. Hon är helt underbar!

Ute igen när vi kom hem. Solen höll på att gå ner över vattnet och Tosca har en pinne, som hon själv burit hem från skogen. Mys-vovven *ler*

Kommentarer

 1. Nog kan man bli less på samma vägar jämt och ändå har jag en massa att välja på i närheten. Alltid roligt att hitta nytt, fast ditt äventyr blev kort. En kvinna med två borderterriers någon mil nedåt mot Uppsala, går långt men samma väg dag ut, år in och det skulle jag aldrig stå ut med.

  Jösses, vilken jätte, hjorthunden!

  Tosca har det utmärkt hon med sitt fria, härliga liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill gärna ha lite variation på mina vägar, men just nu traskar vi mycket i samma spår. Får leta vidare efter några bra vägar. De ska ju helst vara folktomma också, för att vara riktigt bra.

   Hjorthunden var helt enorm, och snäll.

   Radera
 2. Men, vilken tårta! Vilken bagare - eller kanske heter det konditor!?

  Nya vägar vill vi ha! Att gå samma väg dag ut och dag in - nej, det uppskattar vi inte... Och här finns mååånga promenader/vägar/vandringsleder!

  Härligt för Tosca att kunna kila ut och in efter eget behag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men så går han ju bageriprogrammet på gymnasiet också och satsar på en karriär som bagare! Emil, alltså. Den var lika god som den ser ut, tårtan.

   Radera

Skicka en kommentar