Valborg och vårväder

Jobbade ett par extratimmar idag och slutade inte förrän kl 12. Sture var tvungen att åka iväg på egna uppdrag, men jag ville stanna hemma och fixa lite. Och ge Tosca det hon behöver, då jag jobbar ett nytt dygnspass redan imorgon.

Det fick bli en prommis till Klampen i det vackra, riktigt varma vårvädret. Det är verkligen varierande nu. Ena dagen snö i massor, andra dagen lika mycket sol! Vårblommorna lyser och jag blir så glad i kroppen!

Och kolla in vilka knoppar!

Råkade få nån inställning med glim-effekt. Det var inte meningen. Lillkameran gör som den vill ibland (eller så är det bara jag som inte ser ordentligt vad jag gör, utan glasögon).

Eftersom vädret var som det var och det är lördag och Valborg och allting, så anade jag att det kunde vara fler än jag som tyckte att Klampen var ett lämpligt utflyktsmål. Därför fick det bli Koppel På, men ett fotbad räckte det till iallafall.

 Några seglare firade också att våren äntligen verkar vara här.

Ganska så besvärligt med koppel. Särskilt när hunden skulle vilja springa och skutta. Men hon finner sej bra och går fint i koppel också.

Dimman vällde in i stora sjok där borta, men det syns kanske inte så bra på bilden.

 Och så kom det då folk, precis som jag gissade. En hund hade de med sej också. Tosca spanar! *S*

Så irriterad på mej själv. Jag var hungrig när jag gick ut. Varför i hela friden tog jag mej inte fem minuter och fixade mej ett par mackor?! Då hade vi kunnat sitta här och haft picknick!

 Eller kanske här?!

Nåja, är man utan mackor så är man. Och jag har mej själv att fylla, som min pappa brukade säga.

Det är mysigt med Klampen. Man får liksom allt-i-ett. Först strand och vatten och klippor och vatten och så på andra sidan ön, på tillbakavägen, är det faktiskt lite skog också.

Just innan vi kom fram till grinden och skulle lämna reservatet mötte vi det här gänget på väg ut på ön. Koppel... tja, det är ju bra att ha *S*

Sen gick vi då hem och från det finns det en liten film här ovan. Många inlägg idag... *ler*


Kommentarer