Söndag

Mackluba med knafe till efterrätt... vilka fler har ätit det till söndagmiddag idag?! Tack till mina syriska vänner för en förträfflig kalasmiddag!

Så landar vi i Mellansjö. Inte mycket snö kvar här och där ute är det till och med öppet vatten. Underbart. Det är en bit kvar, men det blir vår. Det blir det. Mobilbild.

Klockan är sisådär åtta på kvällen och ljuset räcker inte till helt och hållet, men tänk ändå... det går att fotografera så här dags. Det är härligt!

Den där rostiga gamla tunnan var en gnutta läskig, tyckte Tosca, men det löste sej efter en stund.

Det som göms i snö... hittar en hårsnodd som Tosca säkert tappat i vinter nångång. Allra troligast genom att Vida har dragit den av henne, hon har en förmåga att hugga tag i luggtussen på Tosca och inte släppa förrän snodden lossnar *ler*

Tosca med ett skulderblad från en älg som dog här ute på udden för några år sedan. Nu börjar ljuset ta slut, så det får blir sista bilden.

Kommentarer

 1. Först och främst; Vilken underbar middag - jag vill oxå ha syriska vänner!

  Men sen, med din hemlighetsfulla kommentar, då tänker jag: Vaaad har vår gemensamma vän H nu hittat på!? Jag är osedvanligt nyfiken och nu får jag grubbla heeeela dan'! ;-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Middagen var fantastisk och syriska vänner borde du leta reda på några stycken.

   Glädjen förbyttes till något helt annat och jag plockade bort de där raderna igen. Livet bjuder på än det ena, än det andra.

   Radera
 2. Okej, tack Cornelia, då lägger jag ned grubblandet idag! Så sant, ibland upp och ibland ner - livets berg & dalbana.

  SvaraRadera
 3. Så gott det låter! Ni upptäcker mycket med ert engagemang!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar