På campingen och ett syskoncollage

Vi tar en kvällstur till campingen på Öhn, där vi hade vår husvagn stående för några år sedan. Än så länge är det tomt på både folk och vagnar här. Servicehuset är ordentligt igenbommat.

Isen ligger fortfarande på sjön och "altanerna" där husvagnarna ska ställas upp är fortfarande lite öde och mycket ligger ihoppackat innanför presenningar ännu. Tosca hittar massor att undersöka och lukta på!

 Vi ska gå dit bort, till kyrkan ungefär.

Vi går över bron. Inte läskigt alls, enligt Tosca.

Jag törs inte släppa henne lös, för det är fåglar där ute i det öppna vattnet... och en hund på isen vill jag inte ha idag!

 Just nu är den här skylten berättigad, men på sommaren... när folk ligger här och solar på stranden... *S*,.. då känns den lite malplacerad.

 Mycket vackert torn, helt klätt i trä.

 Och lika vacker entré in till kyrkans "trädgård".

Till sist, en syskonkvartett från utställningen i söndags. Uppfödar-Katarina ville ha lite fina bilder på sina fina "ungar".

Kommentarer

 1. Lite nostalgi där, det var i vevan ni slutade vara på Öhn som du började med hemsidan. I alla fall sedan jag hängde på.
  Ingången till kyrkogården är verkligen vacker!
  Kul att se fyra av "ungarna" så fint uppställda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaee... hemsidan har funnits längre än så. Först skrev Dexter, tror jag... och sen gjorde jag en sida till, när Ida kom till mej. Och sen hände ju en massa annat i familjen och SEN campade vi, Sture och jag. Jisses, livet är långt och åren går! Men hur som helst, det är lite speciellt att gå där på Öhn (som för övrigt inte alls är någon Ö *S*).

   Ungarna ser bra ut och faktum är att jag tycker att Tosca platsar fint i gänget!

   Radera
 2. Sååå länge! Fanns det datorer då?!!! :D

  Visst platsar hon väldigt fint där! Finast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar som det. Men det låter verkligen som om det var på stenåldern, nån gång!

   Radera

Skicka en kommentar