Lördag med lite av varje

Det allra första Tosca gjorde idag var att plocka fram den här "hatten" till en gasoltub. Jag vet inte riktigt var hon har haft den nånstans, men plötsligt skulle hon ha den i bädden *S* Och den skulle också följa med när vi åkte ner på Klampen för en liten morgonrunda.

Ser ut som om hon har gasmask eller nåt? 

På Klampen gjorde hon nästa fynd - en ilandfluten boll! Hurra, vad kul!

 Boll-bus, hur skojigt är inte det?!

Den är min!

Så drog vi iväg till sta'n, där det var kennelklubbsutställning i Nordichallen. Emil och Vida gjorde sin officiella debut, de skötte sej finfint och belönades med ett VG för dagen. Päls i fällning och lite lång just nu, annars en superfin kritik.

 Någon använde burkhållaren på sin stol som korvgömma istället. Smart! *S*

Vidas uppfödare var där med flera hundar, bland annat juniortjejen Cava som fick dagens CERT. Grattis till det!

Väl hemma var det dags för Tosca att snitsas till inför morgondagens övningar i Nordichallen. Då är det dags för de "riktiga" hundarna ;)

Här på bilden har hon blivit borstad och därefter duschad och schamponerad... och själv håller hon på att centrifugera sej. Duktiga vovven!

Hon springer inte ens i rabarberna, som sticker upp litegrann med sina fina, rosa knoppar. Duktig igen.

Efter föning, mera borstning, kloklipp och allt möjligt annat i pälsvårdens tecken (jag gör så gott jag kan!!) tar vi ytterligare en prommis på Klampen. Kvällssolen lyser på Guld-hunden och helt oavsett vad domaren tycker imorgon... så har jag den absolut vackraste hunden av dem alla!

Kommentarer

 1. Så mange fine bilder og opplevelser på en dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och du får en del goldenbilder att njuta av *S*

   Radera
  2. Hyggelig å følge dem begge to, både Tosca og Vida.

   Radera
 2. Hon ser ut som ett mumintroll på översta bilden! Sen fyndar hon som vanligt och tänk att hon centrifugerar sig själv så bra! ;)
  Roligt med Vidas goda kritik och ni får lycka till i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för lyckönskningar! Det gick över förväntan och framförallt, Tosca skötte sej perfekt (och ta mej 17, hon vann bara därför!!!!!).

   Sakletare är och förblir hon och hon hittar då de mest konstiga saker *S*

   Radera
 3. Lycka till idag, vi håller alla tummar och tassar här för att domaren tar sitt förnuft tillfånga - och inser att den nycentrifugerade hunden är vackrast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Domaren var en mycket förnuftig dam, som satte temperament före utseende(!) och därför gick den nycentrifugerade och vann juniorklassen före sina systrar (som egentligen är "snyggare"). Vad sägs om det, va?! *S*

   Radera

Skicka en kommentar